Kesä alkaa pikkuhiljaa olemaan muisto vain ja arki on ottanut meidät takaisin syleilyynsä. Toivottavasti kaikilla on nyt akut ladattuina! Elokuun boksista paljastui ihania uutuustuotteita: Lumene Pikakasvohoito, Neutrogena Kuorintavoide, Maybelline Mattahuuliväri, Cien Ripsiväri ja Pepsodent Hammastahna. Sen lisäksi boksi kätki sisälleen Cutrinin hoitoaineen. Tässä kuussa boxista löytyi myös kaksi vaihtoehtoista tuotetta: Ahava Tehoseerumi ja Vichy Päivävoide. Näillä on hyvä toivottaa syksy tervetulleeksi!

Päivät alkavat hiljalleen lyhentyä ja luonnossa näkyy jo syksyn merkkejä. Elokuun boksi kätki sisälleen Lumenen kirkastavan pikakasvohoidon helpottamaan arkeen paluuta ja varmistamaan, että syksyn merkit eivät näy kasvoilla. Tuote on Hearts Or Nothing -blogin Joannan suosikkituote ja hän sanookin, ettei ihonhoidon tarvitse olla monimutkaista, kunhan tuotteesta löytyy ripaus luontoa ja taikaa. Pikakasvohoito nousi myös tiimimme Marin ja Noran suosikiksi, koska tuote oli niin tehokas, että vaikutuksen näki jo heti ekasta käyttökerrasta. Nora on antanut tuotteen vaikuttaa jopa 15 minuuttia halutessaan kirkastaa ihoa kunnolla.

Syksyyn valmistaudutaan nyt myös uudella kuorintavoiteella, sillä boksista paljastui Neutrogenan visibly clear correct & perfect complexion scrub, joka sisältää yhdistelmän salisyylihappoa sekä hellävaraisesti kuorivia biohajoavia mikrorakeita. Tuote poistaa kuolleita ihosoluja sekä epäpuhtauksia tehokkaasti ja jättää ihon pehmeäksi.

Vivid Matte Liquid mattahuulivärillä saat pysyvän ja kauniin lopputuloksen. Se on helppo levittää, sillä siinä on aivan uudenlainen applikaattori, joka mukailee huulten muotoa. Sen lisäksi Vivid Matte Liquid kosteuttaa huulia, eikä se jätä tahmeaa pintaa! Muisk!

Pepsodentin uusi hammastahna “White Now Glossy Chic” tuo ihanan hymyn huulillesi! Sen Blue Light teknologia antaa välittömästi valkoisemmat hampaat ja kiilto viimeistelee lopputuloksen. Tuote antaa hampaille fluorihammastahnan pitkäkestoisen suojan, on turvallinen kiilteelle ja maistuu ihanan vaniljaiselta. Ja onpas kaunis pakkaus!

Toivota tervetulleeksi ihanat hiukset, sillä Cutrinin repair ISM hoitoaine tekee hiuksista silkkisen pehmeät ja tuoksuu mielettömän hyvältä! Se hoitaa hiuksia hellästi ja suojaa myös auringolta. Tällä tehopakkauksella saa palautettua hiukset kesän jäljiltä takaisin ruotuun.

Boksista löytyi myös Cienin uusi vedenkestävä ripsiväri, joka tuo tuuheutta ripsiin. Tässä ripsivärissä hinta ja laatu kohtaavat antaen ihanan ja läpi päivän kestävän lopputuloksen. Sofia tykästyi ripsivärin sopivasti annostelevaan harjaan, joka jätti ripset erotelluiksi ja kaareviksi.

Vaihtoehtoisina tuotteina saattoi tällä kertaa löytää joko Vichyn Idéalia päivävoiteen tai Ahavan dead sea osmoter concentrate tehoseerumin. Molemmat tuotteet auttavat pitämään ihon heleänä päivittäin. Vichyn tuote on uuden sukupolven anti-age ihonhoitotuote, joka sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Voide tuoksuu ihanan kukkaiselta ja koostumuksessa yhdistyy täyteläisyys ja geelin keveys. Ahavan tehoseerumi sulautuu ihoon kuin unelma ja tekee ihosta välittömästi virkeän ja hehkeän näköisen. Aamujen pelastaja!

Kohta päästään rapistelemaan syyskuun bloggaajaboxin pariin. Mitäköhän kivaa sieltä löytyy.. 😉
-Henna