Elokuun Bette Boxista löytyi tarpeellisia tuotteita jokapäiväiseen käyttöön

Boxiin oli pakattu viisi täysikokoista tuotetta, joista on hyötyä päivittäisissä kauneusrutiineissa. Yli 60 euron arvoinen boxi piristää arkea ja auttaa pitämään kauneudesta huolta myös kiireen keskellä – pienillä teoilla voi saada jo paljon aikaan. Kauneusravintolisä pitää huolen hiusten, kynsien ja ihon hyvinvoinnista ja ripsentaivutin auttaa saamaan avaruutta katseeseen. Käsivoide pitää kädet pehmeinä syysviimojen lähestyessä ja yövoide uudistaa ihoa yön aikana. Hyvinvoiva ja hehkuva iho ei paljoa meikkiä edes tarvitse, riittää kun piilottaa ihon pienet virheet peitevärillä.

Helein Skin, Hair & Nails

 

 

 

 

 

 

 

Helein Skin, Hair & Nails kauneusravintolisä

Kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille. Se sopii henkilöille, jotka haluavat tehokkaasti ja monipuolisesti tukea ihon, hiusten ja kynsien heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen. Se sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sinkkiä, kysteiiniä ja peltokorteuutetta. Apteekeista saatava ravintolisäpakkaus sisältää kahden kuukauden tabletit.

NIVEA Intensive Care Hand Cream

 

 

 

 

 

 

 

NIVEA Intensive Care Hand Cream käsivoide

Klassisella NIVEA-tuoksulla varustettu käsivoide ravitsee ja hoitaa kuivien käsien ihoa 24 tunnin ajan. Runsaasti manteliöljyä sisältävä voide rauhoittaa kuivaa ihoa. Uusi kätevä pakkaus kulkee helposti mukana arkipäivän kiireissä ja pakkauksesta on helppo annostella tehokkaasti kosteuttavaa ja hoitavaa käsivoidetta vaikka kesken askareiden. Luotetut käsivoiteet on suunniteltu hoitamaan ja suojaamaan käsien herkkää ihoa. Ne auttavat säilyttämään ihon joustavana, pehmeänä ja nuorekkaana.

Ibero ripsentaivutin

 

 

 

 

 

 

 

Ibero ripsentaivutin

Iberon metallinen ripsentaivutin on klassinen malli, jonka suosio on säilynyt jo vuosia. Ripsentaivuttimella saa avattua katsetta tuotua silmiä paremmin esiin. Tämän meikkivälineen pitäisi löytyä jokaisen meikkipussista!

Manna Kadar Prime Time

 

 

 

 

 

 

 

Manna Kadar Prime Time meikinpohjustaja

Prime Time toimii meikin pohjustajana sekä silmä- että huulimeikissä. Pohjustajana tuote pidentää meikin kestoa ja ehkäisee sävyn leviämistä sekä auttaa värejä tulemaan paremmin esiin. Tuotetta voi käyttää myös peitaineena silmien alla tai piilottamaan ihon virheitä, kuten näppyjä tai punoitusta. Päivettyneellä iholla tuotetta voi käyttää myös kasvojen korostukseen. Käy kurkkaamassa monipuolisen tuotteen käyttövinkit blogistamme!

Lumene Klassikko Uudistava Yövoide

 

 

 

 

 

 

 

Lumene Klassikko uudistava yövoide

Kaikille ihotyypeille sopiva yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja jättää ihon pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Antioksidanttipitoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävä yhdistelmä hellii ihoasi rauhoittaen ja kosteuttaen sitä hellävaraisesti. Klassikko-tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita, Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi.

 

Lisäksi tilaajat pääsivät testaamaan extratuotteina:

Listerine suuvesiClean Fresh Laundry tuoksunäyteListerine Zero suuvesi

Suuveden eteeristen öljyjen yhdistelmä vähentää tehokkaasti bakteereja ja
plakkia. Plakin tehokas vähentäminen suojaa myös ikeniä ja pitää hengityksen raikkaana.

Clean Fresh Laundry tuoksunäyte

Ihanan raikas, puhtaan pyykin tuoksu yhdistää mm. raikkaita sitrustuoksuja ja ruusuöljyä pehmeän puiseen myskiin.