Ego by YA löytyy nyt myös Helsingistä!

Eilen avattiin Helsingin keskustaan uusi kauneuden, hyvinvoinnin ja urheiluravinteiden liike, Ego by YA. Joillekin Ego saattaa olla jo entuudestaan tuttu, liike nimittäin löytyy myös Jumbo-kauppakeskuksesta Vantaalta. Nyt myös helsinkiläiset pääsevät nauttimaan liikkeen monipuolisesta valikoimasta, kun uusin liike avattiin Forum-kauppakeskukseen.

ego by YA tuotteet

 

Egon yli 4000 tuotteen valikoimasta löytyy muun muassa vitamiineja ja muita lisäravinteita, superfoodeja ja tietenkin myös kosmetiikkaa. Egon henkilökuntaan kuuluu monenlaisia ammattilaisia, kuten farmaseutteja, kosmetologeja ja personal trainereitä. Liikkeestä voi siis käydä kysymässä myös vinkkejä kaikenlaiseen hyvinvointiin liittyen.

superfood

Bette Beauty kävi tutustumassa uuteen Ego-liikkeeseen avajaispäivänä. Paikan päällä nautittiin virkistäviä tyrnimehuja sekä raakatuorepuuroa, jotka päästiin itse koristelemaan superfoodeilla smoothiebowl-tyyppisesti. Nam! Kokeiltavaksi saatiin tuotteita Ego by YA:n valikoimasta. Kiinnostavasta goodie bagista löytyi muun muassa heraproteiinikahvijuomaa (protskut kahvista, kyllä kiitos), kookosmannaa (todella kiinnostavaa!), ravintolisä iholle, kynsille ja hiuksille (peukku!) ja mintun makuista raakasuklaata (mmm..). Avajaisviikolla Egon Forumin liikkeessä on erilaisia tarjouksia, jotka kannattaa näiden tuotteiden ohella käydä tsekkaamassa.