Dermosil on yksi Suomen rakastetuimmista kosmetiikkamerkeistä. Pienestä Korsnäsin rannikkokaupungista ponnahtanut brändi kipusi maanlaajuiseen suosioon hyvin salakavalasti, pitämättä itsestään suurta melua. Myös Bette Box on ollut viime aikoina Dermosilin pauloissa, sillä brändin tuotteita nähtiin heinä– ja syyskuun bokseissa.

Dermosil on kaikille tuttu, mutta mitä aarteita sen valikoimasta oikeastaan löytyy? Päätin kysyä Bette-tiimiltä, minkä Dermosil-tuotteen nimeen he vannovat. Kurkkaa tiimin parhaat tuotevinkit alapuolelta!

Heidi vinkkaa: Dermosil Aurinkopuuteri

 

Dermosil aurinkopuuteri

“Dermosilin aurinkopuuterihelmet ovat upeita. Päivettyneen sävyn lisäksi ne luovat kasvoille luonnollista hehkua: saat siis ikään kuin kaksi asiaa yhdessä paketissa! Nyt on kerrottava, että olen käyttänyt tätä tuotetta jo viiden vuoden ajan. En ole kokenut tarvetta vaihtaa toiseen.

Puuterihelmet tekevät tuotteen levityksestä helppoa, sillä puuteria tulee siveltimeen harvoin liikaa. Tätä saa siis sutia huolettomasti kasvoille jopa arkiaamun kiireessä!”

Sophie vinkkaa: Dermosil Vitamin E Puhdistusvaahto

 

Dermosil Vitamin E puhdistusvaahto

 

“Olen ihastunut Dermosilin hellävaraiseen Vitamin E Puhdistusvaahtoon. Tuote sisältää E- ja B-vitamiineja sekä merileväuutetta. Ehkä parasta on kuitenkin sen tuoksu. Jos olet samoilla linjoilla, suosittelen tutustumaan myös muihin Vitamin E -sarjan tuotteisiin!

Olen kaksoispuhdistaja, kuten moni muu Bette-tiimiläinen. Tähän olen kokenut puhdistusvaahdon harvinaisen hyväksi. Ensin poistan meikin öljypohjaisella tuotteella ja sitten pesen ihon puhdistusvaahdolla. Tuote on hellävarainen, mutta tehokas!”

Anna vinkkaa: Dermosil Jalkavoide

 

Dermosil jalkavoide

 

“Syksy on taas täällä ja se näkyy ihosta. Kun säät kylmenevät, tartun yleensä Dermosilin jalkavoiteeseen. Se on ihanan runsas ja tuoksuu raikkaalta.

Nyt on kuitenkin myönnettävä jotain: käytän jalkavoidetta käsiin! Olen laiska käyttämään hanskoja ja käsieni iho kuivuu kylmällä nopeasti. Dermosilin jalkavoide on ainoa tuote, joka tepsii näissä tilanteissa. Suosittelen!”

Hanna vinkkaa: Dermosil Nature Creamy Hand Wash Käsisaippua

 

Dermosil Nature Creamy hand wash

“Olen alkanut arvostamaan arjen pieniä iloja, ja niistä yksi on hyvä käsisaippua. Sellainen, jonka tuoksu leijuu ilmassa pitkään käsien pesun jälkeen. Dermosilin Nature Käsisaippua ei näytä kummoiselta, mutta vannon, että tämä on upea!

Käsisaippua tuoksuu ihanalta, kuin karkilta. Voidemainen koostumus ei kuivaa. Kaiken lisäksi tuote on luonnonkosmetiikkaa. Tätä on helppo hehkuttaa!”

Minkä Dermosil-tuotteen nimeen sinä vannot?

Psst! Jos teet tilauksen Dermosil-verkkokaupassa 30.9.2019 mennessä, osallistut arvontaan jonka voittaja pääsee yöpymään ja saunomaan Satulinnassa yhdessä ystäviensä kanssa. Ei kun shoppailemaan, siis!

 

Tuotekuvat: Dermosil