Toukokuun boxeihin pakattiin mukaan uuden yhteistyökumppanimme Biozellin rakenne- ja volyymisuihke. Tutustuttuani Biozellin tarinaan tarkemmin, yllätyin millaisesta konkarista on kyse; Biozell yltää ensi vuonna huimaan 75-vuoden ikään. Ei siis ihan mikään vasta-alkaja hiustuotealalla! Tiesitkö, että Biozellin tuotteita valmistettiin alkujaan Helsingin Kalevankadulla ja että ensimmäinen valmistettu tuote oli hiuskiinne, josta tuli menestys, ja se on yhä myynnissä! Minäpä en tiennyt. Biozell on matkannut läpi eri trendien ja tuonut ihmisten saataville tarpeellisia tuotteita niin 70-luvun hipeille kuin 80-luvun mahtavan isoille hiuksille. Biozellin tuotevalikoima on kasvanut hurjasti ja nyt sarjasta löytyy tuotteita laidasta laitaan. Arvostan paljon kotimaista kosmetiikkaa ja oli ihana päästä tutustumaan Biozellin uuteen tuotteeseen, joka on aivan huippu!

Nyt toukokuun boxista löytyneestä Biozell Professional Texturizing Spray Rakenne- ja volyymisuihkeesta meille kertoo enemään Curiouser & Curiouser -blogin Noora, jonka lempparituote kyseinen suihke on. Tämä on Se tuote, johon Noora turvautuu etenkin huonoina hiuspäivinä. Nooraan voit tutustua lisää aikaisemmassa postauksessamme täältä. Ole hyvä, Noora. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Hulmuavia kutreja ja hyviä kampauspäiviä kaikkien toukokuuhun! Tuon jännittävän mysteeriboxin odottaminen oli tässä kuussa erityisen jännittävää, sillä toukokuun boxi oli syönyt sisuksiinsa myös minun suosikkituotteeni. Tämä tuote vei minulta jalat alta ensimmäisellä suihkauksella, joten olen mielenkiinnolla seuraillut blogeista ja sosiaalisesta mediasta, mitä te olette tästä aarteesta tykänneet. Tuote on saanut sydämet sykkimään selvästi muillakin kuin minulla!

Biozell on omalla kohdallani kuulunut luottohiustenhoitotuotteiden joukkoon jo vuosia. Muun muassa Biozellin huikaisevan hyvä hopeashampoo ihastuttaa kerta toisensa jälkeen, Color Maskeilla saa pidettyä sävyä yllä ja Biozellin sävyttävillä tyvisuihkeilla saa sen sijaan tyvikasvun piiloon tai piristettyä kampauksia – tuotteita löytyy siis jokaisen tarpeisiin! Biozellin tuotesarja onkin hyvä osoitus myös suomalaisesta osaamisesta ja luovuudesta, mikä entisestään lisää sen arvostusta. Tuotteet on suunniteltu suomalainen hiuslaatu mielessä ja suuri osa niistä löytyy päivittäistavarakauppojen hyllyiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biozell Professional Texturizing Spray, eli rakenne- ja volyymisuihke on kuin tehty huonojen hiuspäivien taltuttamiseen. Se antaa hiuksiin rakennetta, muotoiltavuutta ja volyymia. Kyseessä ei siis ole kuivashampoo, joka imisi hiuksista rasvaa itseensä, vaan tuote, joka antaa hiukseen lisäpitoa tehden siitä kuitenkin samalla raikkaan ja kuohkean näköisen. Esimerkiksi kovin silkkisten hiusten muotoiltavuus kampauksia tehdessä paranee, kun hiuksiin suihkaisee hieman rakennesuihketta. Texturizing Spray toimiikin hyvin hiuksiin suihkutettuna erilaisten kampausten rakennusaineena ja itse ihastuin sen ominaisuuksiin eritoten tyveen suihkutettaessa. Tyveen saa tällä tuotteella huimasti volyymia ja ilmavuutta! Rakennesuihke antaa siis useampia mahdollisuuksia hiustenlaittoon, tekemättä hiuksia kuitenkaan tahmeiksi. Käsiteltävyys säilyy, sillä suihke ei myöskään ”jähmetä” hiusta.

3 pieni

Laitoin Biozellin rakennesuihkeen muutama päivä sitten todelliseen tulikokeeseen. Kaksi päivää aikaisemmin tehdyt kiharat alkoivat jo näyttää väsähtämisen merkkejä, mutta aamulla hiukset oli yksinkertaisesti pakko saada nopeasti edustuskuntoon. Biozellin Texturizing Sprayn tuoteselosteen ohessa vinkattiin käyttäjälle, että rakennesuihkeen avulla on helppo elvyttää kiharat kuntoon. Ohjeen mukaan suihkutin rakennesuihketta pituuksiin, ja pyöritin väsyneen kiharan kerrallaan sormeni ympärille. Kiharat elpyivät nopeasti ja kun vielä suihkutin spraytä myös tyveen ja pöyhin hiuksiani hieman kuohkeammiksi, kampauksesta tuli uudenveroinen. Kuten jo mainitsin, täydellinen keino pelastaa se huono hiuspäivä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toukokuun LivBox kätki silkkipaperinsa sisään Biozellin Texturizing Sprayn 100 ml:n matkakoossa, mutta tämän uutukaisen löydät kauppojen hyllyltä täysikokonaisena todella kohtuulliseen hintaan. Texturizing Spray tekee lompakkoon vain n. 6,50 euron loven (300 ml), mutta pelastaa taatusti yhteisen matkanne varrella kymmenittäin hiuskriisejäsi.

Aurinkoisin terkuin Noora”

 

biozell_arvonta_livbox

Ah, olen ihan myyty tälle tuotteelle. Tätä voi suihkia hiuksiin milloin vain ja rakastan sitä tunnetta, miten tuote tekee luihuletistäni tuuhean ja karhean. Tuote on myös täysin väritön, joten se sopii kaiken värisille hiuksille – ja kaiken pituiselle myös! Tämä ei poistu enää ikinä vessankaapistani. 🙂

Sitten arvontaan! Jos ihastuit rakennesuihkeeseen ja haluaisit päästä testailemaan myös sarjan muita tuotteita, nyt on mahdollisuutesi! Tutustu Biozellin tuotevalikoimaan täällä ja ehdota uutta tuotetta haluaamasi tuotelinjaan. Mikä tuote vielä puuttuu? Arvomme kolme kuvan tuotepakettia (arvo 55 €). Arvonta päättyy 23.5.2016. Onnea arvontaan!

– Sofia