Testissä BodyBoom luonnollinen kahvikuorinta

Silkkisen pehmeä iho luonnollisesti

Kesällä vilkkuvat paljaat sääret ja näytetään muutenkin enemmän paljasta pintaa. Sileää ja pehmeää kroppaa kehtaa esitellä ja sen saavuttamiseksi on markkinoille tullut jännittävä uutuustuote uudelta yhteistyökumppaniltamme BodyBoomilta. Kahvinystävät huomio, tästä tuotteesta te tykkäätte!

Suorastaan herkullisen tuoksuiset ja kahvipohjaiset vartalokuorinnat jättävät ihon silkkisen pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Seitsemästä hurmaavasta tuoksuvaihtoehdosta (original, kookos, banaani, mango, greippi, mansikka ja minttu) voi valita lempparinsa vaikka suosikkihedelmänsä mukaan. Kuorinta koostuu sekoituksesta parasta kahvia ja luonnollisia raaka-aineita, kuten kasviöljyjä, sokeria ja E-vitamiinia. Ainesosien yhdistelmä taistelee selluliittia ja venymäarpia vastaan, kosteuttaa ja pehmentää vartalon ihoa sekä tasoittaa ihonsävyä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Leikkisän puolalaisen brändin suloiset pakkauksetkin herättävät kiinnostuksen jo kaukaa. Tuotteet ovat saatavilla oletkaunis.fi-verkkokaupasta.

Bette-tiimi testasi tuotteen neljää eri tuoksuvaihtoehtoa. Jatka lukemista, jos haluat tietää, mitä tykkäsimme! Postauksen lopusta löydät myös arvonnan, johon osallistumalla voit voittaa ihastuttavia kahvikuorintoja sisältävän tuotepaketin. Käy myös lukemassa kuinka voit poistaa karvat helposti kotona, niin saat entistä silkkisemmät sääret.

BodyBoom luonnollinen kahvikuorinta Original

BodyBoom Original

BodyBoomien pakkaukset ovat mielestäni ihan supersöpöt! Kahvikuorinnan alkuperäinen versio tuoksuu ihanasti tuoreelta kahvilta sekä ripaukselta suklaata ja vaniljaa. Koostumuksesta huomaa kahvinpurujen seasta myös pienet suolakiteet, jotka vastoin odotuksiani eivät tuntuneet iholla yhtään raapivilta, vaan kuorinta tuntui iholla aivan ihanan silottavalta ja se levittyi kostealle iholle todella hyvin. Purut eivät myöskään lähteneet valumaan kostealta iholta, joten tuotteen oli helppo antaa vaikuttaa sen 5-10 minuuttia. Vaikka kuorinnan aikana vartalo näytti hieman hurjalta ollessaan tummanruskean mömmön peitossa, lähtivät purut helposti suihkutellen pois – myös kylppärin kaakeleista.

Kuorinnan jälkeen iho oli aivan uskomattoman sileän ja pehmeän tuntuinen. Levitin kuorinnan jälkeisenä päivänä itseruskettavaa ja se tuntui levittyvän tasaisemmin kuin koskaan, todennäköisesti tämän kuorinnan ansiosta. Pakkaukseen jäi vielä vaikka kuinka paljon tuotetta ensimmäisen käyttökerran jälkeen, vaikka levitin sitä koko vartalolle, joten tuote on myös todella riittoisaa.

– Henna

BodyBoom luonnollinen kahvikuorinta Banana

BodyBoom Banaani

Käytän kuorivia aineita useasti, sillä käytän viikoittain itseruskettavaa, joten kuorinta kerran viikossa on pakollista tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Yleensä käyttämäni kuorinta-aineet jättävät ihoni ehkä hieman öljyiseksi ja jotenkin tahmeaksi, usein iho vaatii päälle vielä kosteusvoiteen. Tuotteen kuitenkin luvattiin kosteuttavan ja pehmentävän ihoa sekä häivyttävän venymäarpia kofeiinin avulla, joten innoissani lähdin kokeilemaan tuotetta.

Pussin avattuani haistoin ensimmäiseksi ihanan kahvin ja aidon banaanin tuoksun, siitä jo iso plussa. Ohjeistuksen mukaisesti aloin pyörivin liikkein hieroa kuorintaa jalkoihini, käytyäni ensin suihkun kautta. Annoin tuotteen vaikuttaa noin 7 minuuttia, ennenkuin suihkuttelin kuorinnan pois. Iho tuntui heti pehmeältä eikä yhtään tahmealta. Ihon väri näytti myös tasaantuneen, ja kovasta urheilusta tulleet venymäarvet jaloissani näyttivät myös hieman vaaleentuneen. Vanhat itseruskettavat olivat aika hyvin kuoriutuneet pois ja uuden kerroksen pystyi levittämään iholle melkein heti. Ihan varmasti jää vakituiseen käyttöön!

– Miia

BodyBoom luonnollinen kahvikuorinta Mango

BodyBoom Mango

Ihan ensimmäisenä pussia avatessa tuotteesta huomaa todella hyvän tuoksun, joka ihastutti myös käytön ajan. Kuorinnan ”rakeiden” koko on todella hyvä, sillä ne tuntuivat kuorivan juuri sopivasti raapimatta ihoa. Tykkäsin myös siitä, että kuorinta ei ikään kuin sulanut iholle, mitä jotkut vartalokuorinnat tekevät. Pintaverenkierto tuntui todellakin vilkastuvat kuorinnan aikana ja iho jäi kuorimisen jälkeen todella pehmeäksi. Vartalovoide imeytyi vastakuoritulle iholle hyvin ja hiusten värjäämisestä jääneet suoravärijäämät käsissä olivat myös kadonneet kuorinnan jälkeen. Myös se ilahdutti, kuinka helppoa kuorintajämät oli puhdistaa kylppäristä!

– Ida

BodyBoom luonnollinen kahvikuorinta Coconut

BodyBoom Kookos

Heti pussin avattua nenään tulvi tuoreen kahvin tuoksu sekoitettuna makeahkon kookoksen tuoksuun. Koostumus tuntui hienojakoiselta ja pehmeältä, kun otin kämmenellisen tuotetta pussistaan. Kokeilin tuotetta jalkoihin, iholla tuntuma on yllättävän hienovarainen ja miellyttävä. Kuorintaa on helppo hieroa pyörivin liikkein ja pintaverenkierron tuntee vilkastuvan. Tykkään yleensä kuorinnassa rakeista, mutta monesti vartalolle tarkoitetut kuorinnat ovat aika karkeita iholla. Olen myöskin yllättynyt, että kuorintaa ei tarvitsekaan laittaa kourallisia vaan tuote tuntuu riittoisalta käytössä.

Jätin tuotteen ohjeen mukaan vaikuttamaan iholle n. 8 minuutiksi ja yritin hoitaa sen ajan suihkussa muita kauneusrutiineja. Lattia ja seinä olivat hieman ruskeassa sotkussa käsittelyn jälkeen, mutta suihkuttelun jälkeen ei jälkiä jää. Samoin iho on selkeästi suihkulla huuhtelun jälkeen pehmeämpi ja sileämpi. Minun täytyi ihan mennä peiliin eteen tarkistamaan, onko ihon sävykin muuttunut. Ja kyllä, iho oli selkeästi tasaisemman sävyinen! Aion jatkaa BodyBoomin käyttöä, kuorintakokemuksen teki erittäin miellyttäväksi tuotteen hienojakoinen koostumus ja ihanan tuoksu!

– Mari

*** ARVONTA ***

Kolmella teistä on nyt mahdollisuus voittaa itsellenne testattavaksi BodyBoom-tuotepaketti! Palkintopaketit sisältävät BodyBoom Original 200g, BodyBoom Mango 200g ja BodyBoom Banaani 30g -kuorinnat. Osallistua voit kommentoimalla tämän postauksen alle, mikä BodyBoomin seitsemästä tuoksuvaihtoehdosta kuulostaa kaikkein houkuttelevimmalta. Arvontaan on aikaa osallistua 25.7. saakka ja arvomme kolme tuotepakettia. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saamme voittajaan yhteyden. Onnea arvontaan! 🙂

Arvonta on suoritettu ja onnekkaat voittajat olivat tällä kertaa Sanna, Kirsikka ja Annika! Paljon onnea voittajille!