Kategoria: Blogi

Luonnollinen contour – helpot vinkit aloittelijalle

Contour eli kasvojen muotoilu varjostuksilla ja valolla on haastavaa, jos ei ole ymmärrystä, mihin kohtaan tuotteita tulisi levittää. Väärin tehtynä contour korostaa kavojen epätoivottuja muotoja, mutta oikein kohdennettuna saat varjostuksilla tuotua kasvoille muotoja ja korostettua parhaita puolia eitoivottuja häivyttäen.

Lue lisää

Edullinen meikkituote, joka antaa tasaisen meikkipohjan – esittelyssä Lumene Color Correcting Meikkivoide

Maaliskuun Bette Boxista löytyi Lumene Color Correcting Meikkivoide. Nimensä mukaisesti tuotteen on tarkoitus korjata ihon sävyä peittämällä virheitä ja tasoittamalla ihon pintaa. CC-voiteet sisältävät meikkivoiteen kaltaisesti runsaasti väripigmenttiä, mutta lisäksi tuotteessa yhdistyy pohjustustuote, peitevoide, heleyttäjä ja suojakerroin sk 20.

Lue lisää

Näin peität tyvikasvun Biozell Color Mask -sävyttävällä tyvisprayllä + arvonta!

Maaliskuun boxista löytyi Stay Fresh -blogin Mariannen suosikkihiustuote Biozell Color Mask -sävyttävä tyvispray, jolla saat peitettyä tyvikasvun ja harmaat hiukset. Käytä tuotetta pidentääksesi hiusten värjäämisväliä tai pelasta huonot hiuspäivät. Värin lisäksi suihke antaa hiuksille rakennetta ja ryhtiä. Katso videolta Mariannen käyttövinkit tuotteesta.

Lue lisää