Beyoncé ei ole jättänyt artistiuransa aikana ketään kylmäksi.

Beyoncén ikoniset lookit ovat vaihtuneet vuosien saatossa tiuhaan tahtiin, oikeastaan aina silloin, kun uusi levy on julkaistu. Kaunis ja määrätietoinen pop-tähti toimii myös mallina, näyttelijänä sekä esikuvana naisille eri puolilla maailmaa. Pop-tähti on säväyttänyt asuillaan ja ollut määrittämässä trendejä jo monien vuosien ajan. Vuoteen 2011 mennessä tämä supernainen oli myynyt maailmanlaajuisesti jo noin 75 miljoonaa levyä. Nainen on noteerattu useina vuosina myös Forbesin ”maailman vaikutusvaltaisimmat naiset” -listauksessa.

Artistin suurimmat idolit nuoruusvuosista lähtien ovat olleet Michael Jackson ja Mariah Carey, jotka innoittivat Beyoncén tekemään ja laulamaan omia kappaleitaan. Beyoncé on ollut yhdessä räppäri Jay-Z:n kanssa jo neljäntoista vuoden ajan, joka on kyseisellä alalla lähes ikuisuus. Pitkään yhdessä ollut kaksikko sai kauan odotetun esikoisena tammikuussa vuonna 2012.

Buzzfeed kuvasi videon, joka tiivistää Beyoncén tyylit vuoden 1999 Destiny’s Child -lookista lähtien. Harmiksemme Beyoncé ei valitettavasti esiinny videolla, mutta hienosti maskeerattu nainen ajaa asiansa vallan mainiosti!