Joko olet ehtinyt kokeilemaan viileän tyylikästä Makisah-kynsilakkaa, joka löytyi syyskuun boxista? Itse ihastuin tuotteiden pakkaukseen heti ensisilmäyksellä ja kun sävyvalikoimana on vielä syksyn muodikkaimmat sävyt, olin myyty! Makiash-kynsilakat olivat kynsilakkaholisti ja kauneusbloggaaja Better Nail Day -blogin Tean suosikkeja. Teaan voit tutustua lisää aikaisemmassa postauksessamme täällä. Nyt päästetään Tea kertomaan ja näyttämään lemppareistaan lisää. 🙂

livbox_syys2016_kuva_7

”Moikka LivBoxaajat! Olette saaneet syyskuun LivBoxissa valitsemani Makiash-merkkisen kynsilakan. Nyt kerron muutamia vinkkejä ja huomionarvoisia seikkoja, joilla lakkaus onnistuu ja kynsilakka kestää kauniina pidempään. Kynsien kunto on kaiken A ja O. Jos kynsissä on liuskoittumia, repeämiä tai muita epätasaisuuksia, hyvälaatuinenkaan kynsilakka ei pysy niillä pitkään. Käsiä ja kynsinauhoja kannattaa etenkin nyt talven pian koittaessa rasvata ahkerasti. Kynsinauhaöljyä voi sipaista myös kynnen alle. Poista vanha lakka aina kynsilakanpoistoaineella. Älä revi tai raaputa, sillä samalla vaurioitat kynnen pintaa. Mahdolliset liuskoittumat voi viilata varovasti pois. Jos kynsien pinnalla on värjäymiä, kuten paljon lakkaavalla usein on, niitä voi poistaa tarvittaessa hiomalla pintaa kevyesti pehmeällä bufferilla. Buffaaminen ohentaa kynttä, joten muista maltti! Kokonaan värjäymiä ei saa pois muuten kuin antamalla niiden kasvaa ulos, mutta värillisiä lakkoja käytettäessä ne eivät myöskään näy kynsilakan alta.

livbox_syys2016_kuva_1

Viilaa kynnet muotoonsa lasi- tai hiekkapaperiviilalla. Lyhennä kynnet mieluiten aina viilaa käyttäen, älä käytä saksia tai leikkureita.

livbox_syys2016_kuva_2

Levitä kynsille aluslakka. Jos käytät hoitolakkaa, se tulee aluslakan alle. Kynnenkovettajia kannattaa käyttää maltillisesti, koska pidemmän päälle ne tekevät kynsistä liian kovat ja joustamattomat, jolloin kynsi katkeaa helposti aivan vapaan kasvun juuresta. Aluslakan käyttö on tärkeää, sillä se suojaa kynttä värjäytymiltä ja tarjoaa värilakalle hyvän tarttumapinnan. Hyvä aluslakka jää hieman nahkeaksi pinnaltaan. Kun aluslakka on kuivahtanut, levitä kynsille kerros värilakkaa. Anna kuivua ns. pölykuivaksi ja lisää toinen kerros. Laadukasta lakkaa ei tavallisesti tarvita enempää. Muista lakata myös kynnen kärki, sillä se pidentää lakkauksen kestoa ja antaa huolitellun vaikutelman. Älä lakkaa aivan kynsinauhoille saakka, vaan jätä aivan pieni rako lakan ja kynsinauhan rajalle.

livbox_syys2016_kuva_3

Värilakan ei tarvitse olla kuiva ennen päällyslakan lisäämistä. Monet päällyslakat toimivat samalla pikakuivattajina, jolloin lakkaus kuivuu nopeasti ja saa kauniin kiillon. Päällyslakan käyttö on tärkeää, sillä myös se pidentää lakkauksen kestoa ja suojaa värilakkaa kolhuilta. Laita myös päällyslakkaa kynsien kärkiin. Lopuksi siisti ylimenneet lakkaukset ohuen siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen avulla.
livbox_syys2016_kuva_4

Makiash on melko tuore ruotsalainen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimiin kuuluu kattava tarjonta värikosmetiikkaa, siveltimiä ja kynsilakkoja. Kynsilakoissa on 4-free-koostumus, eli ne eivät sisällä haitallisia tolueenia, formaldehydiä, ftalaatteja tai kamferia. Sivellin on jämäkkä, sopivan leveä ja testaamani lakat peittävät helposti kahdella kerroksella. Lakkojen koostumus on täyteläinen, pigmenttinen ja ne kuivuvat hyvin nopeasti.

livbox_syys2016_kuva_5

Värivalikoima koostuu syksyyn sopivista, murretuista sävyistä sekä muutamista heleistä pastellisävyistä. Valitettavasti pulloissa ei ole nimiä, mutta pohjan numeron avulla nimi on mahdollista jäljittää valmistajan sivuilta. Syyskuun LivBoxissa on ollut jaossa useampia sävyjä. Kuvissa kynsilläni on sävy nro 8, Dusty Rose, joka on kaunis marjapuuronpunainen.

livbox_syys2016_kuva_6

Tässä kaikki valikoimasta löytyvät sävyt: 1 Clear Red, 2 Ruby Red, 3 Red Plum, 4 Smoky Earth, 5 Black Ebony, 6 Dusty Mud, 7 Pale Pink, 8 Dusty Rose, 9 Smoky Violet, 10 Cosmo Red, 11 Shocking Pink, 12 Hot Pink, 13 Dusty Turquoise, 14 Midnight Blue, 15 Skyline Blue

livbox_syys2016_kuva_9

Suomessa Makiash-kynsilakkoja ja -kosmetiikkaa saa Ellokselta. Huomasittehan, että boksissa tuli mukava alennuskuponki:) Toivottavasti näistä ohjeista oli iloa ja hyötyä teille LivBoxin lukijoille. Mukavia lakkaushetkiä ja tunnelmallisia syyspäiviä!

-Tea ”

arvota 3 settiä (arvo 44,70)

Makiash on uusi yhteistyöbrändimme ja sinulla on nyt mahdollisuus päästä testaamaan merkin muitakin tuotteita. Jatka lorua: ”Kerro, kerro kuvastin…” haluammallasi tavalla, ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa kuvan Makiash-lahjapakkauksen! Arvomme kolme pakettia ( arvo 44,70 €/pkt). Arvonta päättyy 22.9.2016. Edit 23.9.2016: Arvonnan voittivat saara, maija ja Marjut, onnea voittajille!

-Sofia