Helmikuun boxi on täällä! On aika antaa rakkautta hiuksillemme, sillä boxin teema on tässä kuussa “Love is in the Hair”.

Helmikuu on talven viimeinen kuukausi, vaikka se ei aina Suomessa siltä tunnu. Tämä tarkoittaa sitä, että pakkanen, kuiva ilma ja lumisateet ovat rieponeet hiuksiamme jo tovin. Miltä sinun hiuksesi näyttävät talven jäljiltä? Oma pääni on täynnä sähköisyyttä ja karheutta — vaikka osavastuu siitä kuuluu myös suoristusraudalleni.

Helmikuun boxi antaa hiustenhoitoon kaivattua apuvoimaa. Halusimme tarjota mahdollisimman monta uutta tuttavuutta, joten mukana on myös pienempiä maistiaisia. Mitä tukijoukkoja boxista paljastuikaan?

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo

Mikä ihmeen blondishampoo? Ei hätää, brunetet toverini: Schwarzkopfin tuote ei sisällä mitään vaalentavaa, ainoastaan harvinaisen hoitavia ainesosia. Shampoo on kohdennettu värjätyille hiuksille, sillä yleensä juuri ne kaipaavat enemmän rakkautta. Me Bettellä olemme kuitenkin sitä mieltä, että hemmotteluhetki kuuluu näin talven päätteeksi kaikille — oli hiuksissa sitten väriä tai ei. Oma kokemukseni: tuote tuoksuu hyvältä ja jättää hiukset pehmeäksi. Tämä luonnollinen brunette kiittää!

Vinkki: Käytä reilusti! Tätä saa laittaa ainakin paksuihin hiuksiin kunnolla. Nappaa täysikokoinen tuote parturi-kampaamoista ja Stockmannilta noin hintaan 22,90€ / 250ml.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Tehohoito

Tilanne on sama kuin shampoon osalta: erityisen kosteuttava tuote on suunnitellu värjätyille hiuksille, mutta voi pelastaa kaikenlaiset kuivuudet näin helmikuussa. Itsellä meinasi jäädä huomaamatta, että kyseessä on naamio! Muista jättää se muhimaan noin 5-10 minuutiksi, niin huomaat lopputuloksen seuraavana aamuna.

Vinkki: Haluatko viedä hemmotteluhetken astetta pidemmälle? Levitä tehohoito hiuksiin ja istu lämpimään saunaan. Testasin ja totesin hyväksi! Täysikokoisen tehohoidon saa parturi-kampaamoista ja Stockmannilta noin hintaan 24,90€ / 200ml

XZ Extra Strong Hiuskiinne

Klassinen hiuslakka tekee juuri sen, mitä siltä haluaa: pitää hiukset paikallaan. Ei kun päähän ja menoksi! Pakkauksen koko saa minulta erityiskiitosta. Ei tunnu siltä, että lakka tulee loppumaan kahden käytön jälkeen, mutta pullo matkustaa helposti mukana käsilaukussa. Bongaa tuote samassa kätevässä koossa myös kaupan hyllyltä!

Vinkki: Tykkäätkö käyttää pinnejä? Sumuta hiuslakkaa pinneihin ennen kuin laitat ne hiuksiin, niin ne pysyvät päässä paremmin. Hiuskiinteen voit löytää päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista hintaan 2,90€ / 100ml.

Bio2You Natural Hiusnaamio

Nami, mikä tuoksu! Kolmas hiuksia hellivä tuote hurmasi minut heti, kun avasin kannen. Väri on hauskan keltainen ja koostumus tuntuu kivalta. Kosteutus ei ole ihan yhtä vahvaa kuin edellisessä kaverissamme, mutta eihän sen aina tarvitsekaan olla.

Vinkki: Tässä on nyt vihdoin se kiireisen arki-illan naamio! Naamion kuuluu olla hiuksissa vain 1-3 minuuttia. Suihkuun ei tarvitse jäädä pyörittämään peukaloita, kun olisi parempaakin tekemistä. Tuotteen löydät Life-myymälöistä sekä osoitteista Life.fi, Sinunapteekki.fi ja Apteekkituotteet.fi. Hinta on noin 21,30€ / 200ml.

Salus B-vitamiini / Magnesium

Pienenä piristyksenä boxiin pakattiin myös B-vitamiini- tai magnesium-valmiste. Mehunmakuiset juomat ovat helppo tapa täydentää vitamiinisaanti päivän osalta! Maku hieman jännitti, mutta menihän se alas. Jälkikäteen on kiva miettiä, mitä kaikkea hyvää keho sai.

Vinkki: Tiesitkö, että B-vitamiinijuomaan sisältyvä biotiini tunnetaan kauneusvitamiinina? Tai että magnesium auttaa vähentämään väsyntyneisyyttä? Tutustu pullossa tuleviin vitamiineihin niin tiedät, mitä hyötyjä niiden käytöstä saat.

Lumene KLASSIKKO-silmänympärysvoiteet

Tiesitkö, että silmien ympärys ja silmäluomet ovat kehosi ohuinta ihoa? Niiden hoitaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin! Itse aloitin silmävoiteiden käytön 17-vuotiaana ja olen innoissani jokaisesta Lumenen KLASSIKKO-tuotteesta.

Silmänympärysvoiteita oli liikkeellä kolme: kosteuttava, tasoittava ja advanced anti-age. Minkä löysit omasta boxistasi? Suurin ero voiteiden välillä oli se, kuinka tujua tuote on. Voimakkainta kosteutusta tarjosi advanced anti-age. Kaikki kuitenkin imeytyivät iholle mahtavan nopeasti! Tuotteen hajuttomuus saa minulta myös lisäplussaa.

Vinkki: Huomasitko tuotteen kyljestä, että silmävoidetta tulisi käyttää aamuin ja illoin? Omani on ollut aina käytössä vain iltaisin. Tästä opin! Kaikki voiteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja nettikaupoista. Kosteuttava on hinnaltaan 7,50€ / 15ml, tasoittava 9,90€ / 15ml, ja advanced anti-age 13,90€/ 15ml.

Esprit-etuseteli

Aika laittaa vaatekaappi uuteen uskoon? Optimistina haluaisin uskoa, että lämpimät kevätsäät ovat vain nurkan takana. Esprit tarjoaa 30% alennuksen koko ostoksestasi, sisälsi se sitten kevyttä kevätvaatetusta tai, ehkä realistisemmin, lisää lämmintä. Voit käyttää edun Espritin myymälöissä. Tarkista lähin myymäläsi osoitteessa esprit.fi.

Siinä se oli! Ovatko hiukset jo uudessa kuosissa? Mikä oli sinun lempparisi helmikuun boxista?

Talvisin terveisin,
Hanna / Bette Box