Bette Beauty on Bette Boxin kauneusblogi!

Bette Beauty haluaa inspiroida, ilahduttaa ja vinkata. Bettestä löydät meikkiartikkeleita, juttuja hiustenhoidosta, ihonhoidosta ja kynsistä. Kerromme Bette Boxin uusimmista uutisista ja löydät artikkeleita trendeistä, ilmiöistä ja ideoista.

Kuten Bette Box, myös Bette Beauty kertoo kauneudesta eri kulmista. Glamuuri ilahduttaa, mutta kauneus ja luksus eivät aina vaadi timantteja ja kalliita brändejä vaan loistokkuutta voi olla myös arjessa. Uskomme, että kaikkien kuuluu saada tuntea olonsa kauniiksi tilanteessa kuin tilanteessa. Bette antaa vinkkejä siitä, miten ollaan upeita sohvalla, juhlassa, meikittä ja meikissä. Me haluamme puhua kauneudesta, muodista ja kaikesta siitä, mikä tekee elämästä nättiä.

Bette Beauty korvaa LivBoxin blogin, joka löytyi Bellablogeista. Kannattaa laittaa uusi blogimme seurantaan, jotta tiedät mistä puhutaan. 🙂

Naiset Betten takana

Bette Beautyn ja Bette Boxin takana on Boxie Oy. Boxie on pieni yritys, jonka sydän sykkii kauneudelle. Boxie-tiimin muodostaa kourallinen naisia ja yksi labradoodle.

bettebox-tiimi-3

Mikäli haluat kommentoida sivua tai vinkata sisällöstä, lähetäthän mailia osoitteeseen hello@bettebeauty.fi. Yhteystietomme löytyvät täältä.

livbox-ryhma%cc%88kuva-4-bw

Kiitos, kun olet löytänyt tänne! Toivottavasti saamme houkuteltua sinut takaisin uudestaan ja uudestaan 🙂

-Nora