Uudenvuodenaatto on aika kimaltaa! Saatoit saada joulukuun Bettestä ElinaK:n ihanan glitterin, sopivasti vuoden säihkyvintä juhlapäivää varten. Miten näyttävä glitter-meikki luodaan sen avulla?

Netti on pullollaan “glitterniksejä”, mutta kaikki eivät välttämättä tuota tulosta. Halusimme säästää turhan päänsäryn (ja hukkaan menneen glitterin!), joten testasimme yleisimpiä niksejä Bette-tiimin kesken. Lue alta, mitkä nikseistä toimivat – ja mitkä eivät!

Glitter-luomiväri onnistuu oikeilla välineillä

Glitter-meikki uudenvuodenaattoa varten

Vaikeusaste: 2 / 5

Klassinen glitter-luomiväri ei ole hankala toteuttaa, kunhan käytät sopivia välineitä. Tähän irtoglitter ei ehkä ole toimivin tuote. Niinpä otimme käyttöön ElinaK:n upean, 16-sävyisen glitter-paletin.

Näin meikin luominen onnistui: aloitimme normaalilla luomivärillä, jota levitimme luomivakoon. Tämän jälkeen taputtelimme sormella glitteriä luomen päälle. Tee tämä varovaisesti, jotta glitter ei varise!

Glitter-kynnet on yllättävän helppo toteuttaa

Glitter-meikki uudenvuodenaattoa varten

Vaikeusaste: 1 / 5

Raportoimme iloisena, että glitter-kynnet ovat testaamisen arvoisia! Tämä niksi nimittäin toimii – kunhan kynsiä käsittelee varovaisesti. Niksiin tarvitset läpinäkyvän kynsilakan ja ElinaK:n irtoglitterin. Näin onnistut:

1) Levitä läpinäkyvää kynsilakkaa kynnelle.
2) Kun kynsilakka on vielä märkä, upota koko kynsi glitteriin.
3) Anna kuivua hetki, ja rapsuta iholle jäänyt glitteri pois pienellä meikkiharjalla.
4) Lukitse glitter levittämällä päälle 2-3 kerrosta läpinäkyvää kynsilakkaa.

Glitter-huulet eivät kannata – pysyttele huulikiillossa

Glitter-meikki uudenvuodenaattoa varten

Vaikeusaste: 5 / 5

Glitter-huulet kuulostavat hauskalta teoriassa, mutta siihen niiden ilo oikeastaan jää. Irtoglitter ei nimittäin pysy huulissa: se tarttuu hampaisiin ja varisee leualle. Huulet täynnä glitteriä on vaikea puhua, syömisestä ja juomisesta nyt puhumattakaan. Idea glitterhuulista epäilytti kyllä jo paperilla, mutta ainakin se tuli nyt todistettua: näitä ei kannata kokeilla.

Jos haluat säihkyvät huulet, suosittelemme testaamaan glitteriä sisältäviä huulituotteita, kuten tätä NYX:n huulikiiltoa.

Glitter-korostus toimii, kun sen kiinnittää hyvin

Glitter-meikki uudenvuodenaattoa varten

Vaikeusaste: 2 / 5

Glitter-korostuksen A ja O on sopiva kiinnitystuote: ilman sitä glitter lähtee seilaamaan koko kasvoille. Levitä glitter-liimaa tai vaseliinia poskiluun päälle ja kiinnitä glitter varovasti sen päälle sormella. Näyttävän lopputuloksen saat, jos jatkat korostusta kulmaluun päälle.

Glitter-kulmakorostus vaatii tarkkuutta

Glitter-meikki uudenvuodenaattoa varten

Vaikeusaste: 3 / 5

Hieman erilaisempi meikkilook, glitter-kulmakorostus, on toteutettavissa – mutta vaatii tarkkuutta. Koska kulmien alle piirrettävä korostus on ohut ja tarkka, sen toteuttaminen voi olla hieman haastavaa.

Suosittelemme ohuinta meikkisivellintä, joka laukustasi löytyy, sekä hopeaa glitteriä. Myös tähän käytimme ElinaK:n upeaa glitter-palettia. Voit myös hyödyntää irtoglitteriä, kunhan kiinnität sen huolella. Hieman hillitymmän lopputuloksen saat, jos nappaat metallisen sävyn luomiväripaletistasi.

Ihanaa uutta vuotta! Toivomme, että nämä niksit auttavat sinua toivottamaan vuoden 2020 tervetulleeksi säihkyen. Mikä on sinun paras glitterniksisi uutta vuotta varten?