Kuva: Cailap

Toukokuun Bette Boxista paljastui valikoima Looks by Cailapin siveltimiä, jotka saivat Bette-tiimin luovuuden kukkimaan. Meikkigurumme Sophie loi siveltimien avulla yksinkertaisen mutta tyylikkään smokey eye-lookin. Kurkkaa alta seitsemän helppoa askelta, joiden avulla taiot Sophien tyylinäytteen myös omille luomillesi!

Tutoriaalin tekoon tarvitset:
– Setin meikkisiveltimiä – teimme tutoriaalin Cailapin siveltimillä, mutta voit myös käyttää muita!
– Luomiväripaletin, joka sisältää ruskean sävyjä

Lähdetään hommiin!

1. Sophie suosittelee, että pohjustat silmämeikin ennen luomivärin levitystä. Pohjustus pitää meikin paikallaan ja tekee sävyistä voimakkaammat. Pohjustusvoiteen voit taputella luomelle suoraan sormella. Jos tuote on vetistä, voit asettaa sen vaalealla luomivärillä. Sophien lempivalinta on Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion Eden.

2. Valitse luomiväripaletistasi vaalea ruskean sävy, joka toimii pohjavärinäsi. Nappaa paksu meikkisivellin ja levitä sävy luomivakoon. Muista häivyttää sävy huolellisesti varsinkin silmän ulkonurkassa, jotta lopputulos on pehmeä. Sophie käytti tähän vaiheeseen Caillapin häivytyssivellintä.

3. Valitse paletistasi hieman tummempi ruskean sävy ja levitä se ohuella luomivärisiveltimellä silmän ulkonurkkaan. Tähän Sophie käytti Cailapin luomivärisivellintä. Sekoita tummempi sävy pohjaväriin isolla häivytyssiveltimellä.

4. Valitse paletistasi musta luomiväri ja rajaa silmät ohuella rajaussiveltimellä. Käytimme tähän Cailapin rajaussivellintä. Luomivärillä tehty rajaus on pehmeämpi ja vaikeampi mokata, sillä voit tarvittaessa sekoittaa sen muuhun silmämeikkiin. Jos haluat, voit tämän sijasta käyttää muuta rajaustuotetta. Rajauksen jälkeen Sophie lisäsi mustaa luomiväriä kevyesti myös silmän ulkonurkkaan luomivärisiveltimellä ja sekoitti sen muuhun silmämeikkiin häivytyssiveltimellä.

5. Valitse luomiväripaletistasi kimaltava tai hohtava sävy ja painele se silmäluomelle sormella. Sophie suosittelee valitsemaan tähän vaaleahkon sävyn.

6. Nappaa paletistasi sama ruskean sävy, jota käytit vaiheessa 3, ja levitä sitä alaluomelle ohuella luomivärisiveltimellä. Häivtytä väri, kunnes lopputulos on pehmeä.

7. Viimeistele silmämeikki ripsivärillä tai halutessasi tekoripsillä. Varmista, että luomiväriä ei ole varissut poskillesi. Siisti posket tarvittaessa boksistasi tulleella Affect-puuterilla.

Hauskoja meikkaushetkiä!