Unelmoitko kiharista hiuksista? Suuren suosion saavuttanut Curly Girl on innovatiivinen tuotesarja, joka tukee hiusten luonnollista kihartumista. Pesu- ja muotoilutuotteet lupaavat tuoda suomalaisten hiusten laineet esiin ilman hiusrautoja tai kihartimia – kuulostaa lähes liian hyvältä ollakseen totta!

Bette-tiimin Marika otti tuotteet testiin ja kuten kuvasta näkyy, lopputulos ei pettänyt! Marika esittelee alla, kuinka kiharoiden loihtiminen Curly Girlin avulla onnistui. Seuraa Marikan ohjeita ja taio upeat laineet myös itsellesi!

1. Lähtökohta. Curly Girlin käyttö alkaa kuin mikä tahansa hiustenpesu.

2. Aloita kastelemalla hiukset ja pesemällä ne pesevällä hoitoaineella. Käytä tuotetta shampoon tavoin. Pesevä hoitoaine tekee hiuksista ilmavat, puhtaat ja valmiit muotoilua varten.

Hiustenpesuun Marika käytti Cutrinin tuoksutonta Vieno Sensitive Cleansing Conditioner -pesevää hoitoainetta. Halutessasi voit korvata tämän tuotteen myös hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavalla Bio+ Hydra Balance Cleansing Conditionerilla.

3. Seuraavaksi levitä kosteuttava hoitoaine hiuksiin ja anna sen vaikuttaa jonkin aikaa. Marika suosittelee harjaamaan hiukset suihkussa ennen hoitoaineen huuhtelua.

Marika käytti hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa Cutrinin Bio+ Hydra Balance -hoitoainetta. Jos haluat tuoda hiuksiisi häivähdyksen pastellista sävyä, ylläpitää pastellivärjättyjen hiusten sävyä tai peittää harmaita hiuksia, voit myös valita Cutrinin Aurora Color Care -sarjan sävyttävän hoitoaineen. Tuotetta on saatavilla kolmessa sävyssä: hohtava hopea, kevyt helmiäinen ja pastellisen vaaleanpunainen ruusu.

4. Nappaa seuraavaa askelta varten Curly Girl -metodin hyväksymä muotovaahto ja hiustenkuivaaja, johon on liitetty diffuusori.

Marika pitelee kädessään tuoksutonta Vieno Sensitive Volumizing Mousse -muotovaahtoa, joka on suunniteltu hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Saat luotua upeat kiharat myös Muoto Light Volume Mousse -volyymivaahdolla.

5. Annostele noin tennispallon kokoinen määrä muotovaahtoa kämmenelle ja puristele se hiuksiin. Käytä muotoilutuotetta suositeltua enemmän tai vähemmän, riippuen hiustesi pituudesta.

6. Kun olet saanut muotovaahdon levitettyä hiuksiin, käytä diffuusoria hiusten kuivaamiseen. Marika jätti hiukset hieman märiksi, jotta ne kuivuisivat luonnolliseen muotoonsa.

7. Ja se oli siinä! Tältä Marikan hiukset näyttävät käsittelyn jälkeen.

Ei kun testaamaan! Millaiset kiharat Curly Girl taikoo sinun hiuksiisi?