Ihonhoito tuntuu usein monimutkaiselta. Seerumit, kasvovedet ja erilaiset naamiot pystyvät sekoittamaan kenen tahansa pään! Herbina on luonut uuden tuotesarjan, joka tuo ihonhoidon takaisin maan pinnalle. Täysin suomalaiset tuotteet rakentavat yhdessä selkeän rutiinin, joka koostuu kolmesta askeleesta: pese, kuori ja kosteuta.

Voiko ihonhoito tosiaan olla niin yksinkertaista? Otin Bette-tiimin puolesta Herbinan tuotteet ja niiden edustaman rutiinin testiin. Lue alta, mitkä lopputulokset olivat!

1. Pese: Herbina Miselli puhdistusvesi, Herbina Puhdistusvaahto ja Herbina Puhdistusgeeli

Herbina ihonhoito, pesu

Ihonhoito lähtee puhdistuksesta. Puhdistuksen tehtävänä on poistaa iholta meikki, epäpuhtaudet ja muu päivän aikana kertynyt lika. Se myös luo valmiin pohjan muita ihonhoitotuotteita varten. Ja kyllä, iho on puhdistettava myös aamuisin!

Herbinan tuoteperhe suosii hellävaraisia puhdistuskeinoja, mikä on hyvin tervetullutta talven kynnyksellä. Sanoisin, että Miselli puhdistusvesi on Herbinan tuotteista ehkä hellävaraisin. Vanulapulle lisättynä se sulattaa meikin kasvoilta ja jättää jälkeensä raikkaan tunteen. Puhdistusvaahto on samankaltainen: se leviää iholle kuin kuiskaus, eikä kiristä.

Oma sekaihoni kaipaa kuitenkin kovakouraisempaa puhdistusta, joten itselleni sopi parhaiten Herbina Puhdistusgeeli. Lähtökohtaisesti tuotteet olivat hyvin neutraaleja, mutta tästä bongasin hauskan sitruksisia aromeja! Lopuksi pyyhin kasvoni misellivedellä, jotta pääsisin eroon meikin viimeisistä ripauksista.

2. Kuori: Herbina Heleyttävä Kasvokuorinta

Herbina ihonhoito, heleyttävä kasvokuorinta

Kuorinnan tehtävänä on poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja avata tukkeutuneita ihohuokosia. Se eroaa pesusta ja kosteutuksesta siinä, että kuorintaa ei kannata harjoittaa päivittäin. On suositeltavaa, että kasvot kuoritaan 1-2 kertaa viikossa.

Herbinan tuoteperhe tarjoaa kuorintaan yhden täsmätuotteen: Heleyttävän Kasvokuorinnan. Perinteinen kuorinta sisältää rakeita ja on koostumukseltaan voidemaista. On mahtavaa huomata, kuinka luonnollisia Herbinan käyttämät ainesosat ovat. Kuorinta sisältää hauskasti esimerkiksi C-vitamiinipitoista tyrnimehua! Suosittelen pitämään myös muita Herbinan ilahduttavia ainesosia silmällä.

3. Kosteuta: Herbina Hoitovesi, Herbina kasvoseerumi, Herbina Kevyt Kasvovoide, Herbina Hoitava kasvovoide, Herbina silmänympärysvoide

Herbina ihonhoito, kosteutus

Ihonhoidon kruunaa kosteutus. Kosteuttavien tuotteiden ideana on ylläpitää kosteustasapainoa ja tehdä ihon pinnasta pehmeää. Kaikkien ihotyyppien kannattaa kosteuttaa, mutta ihosta riippuen kosteutusta voi toteuttaa hieman erilaisilla tuotteilla.

Herbina on pistänyt paukkuja ihon kosteutukseen: useiden voiteiden lisäksi valikoimasta löytyy Hoitovesi ja kasvoseerumi. Molemmat näkisin ehkä lisähankintoina: ne eivät ole aivan välttämätön osa rutiinia, mutta mukava bonus kosteutusta kaipaaville. Hoitovesi on hauska spray-tuote, jota voi kantaa mukana ja sumuttaa kasvoille päivän mittaa. Kurkku-uutetta sisältävä seerumi on taas upean tuntuinen tuote, joka levitetään iholle ennen kosteusvoidetta maksimoimaan voiteen tehot.

Itse kosteusvoiteita Herbina tarjoaa kahdessa muodossa: Hoitava kasvovoide on upean runsas ja pinkin värinen tuote, jonka totesin hyväksi yövoiteeksi. Kuivan ihon omistajat voivat varmasti käyttää sitä vuorokaudenajasta riippumatta! Nimensä mukaisesti Kevyt Kasvovoide on taas ohuempi vaihtoehto, jota itse käytin aamuisin.

Lokakuun boksista tutuksi tullut Herbina Silmänympärysvoide on myös olennainen osa rutiinia, joka auttaa pitämään silmiä ympäröivän ihon kosteutettuna.

Kannattaako Herbinan rutiini ottaa käyttöön?

Mitä opin Herbinan tuotetestauksesta? Loppujen lopuksi käyttämieni ihonhoitotuotteiden määrä ei muuttunut, mutta ymmärsin paremmin sitä punaista lankaa, joka ajoi päivittäisiä rutiinejani. Keskittymällä pese-kuori-kosteuta-periaatteeseen tajusin paremmin, mikä rooli jokaisella ihonhoitotuotteella oli, ja osasin tarvittaessa vaihtaa tai poistaa tuotteita rutiinista ketterämmin.

Herbina itsessään tarjosi hyvin tasaista laatua ja neutraaleja tuoksuja. Tuotteet tuntuivat luonnollisilta ja oli ilo huomata, että niistä jokainen oli vegaani! Omiksi suosikeiksi nousivat raikas Herbina Puhdistusgeeli ja runsas Herbina Hoitava kasvovoide.

Oletko jo ehtinyt testaamaan Herbinan ihania uutuustuotteita?