Uusi blogisarjamme Bette-Story tuo valokeilaan teidät, ihanat betteläiset! Jaa tarinasi kanssamme, niin voit ansaita 60 Bette-pistettä.

Boxille ehtii tapahtumaan paljon, ennen kuin se saapuu ovellesi. Me valikoimme boxin tuotteet, pakkaamme sen ja lähetämme sen matkaan. Tavallaan boxin elämä kuitenkin alkaa vasta, kun avaat sen kannen ensimmäistä kertaa. Me toimitamme boxin mutta te, betteläiset, herätätte sen henkiin. Haluamme kuulla lisää siitä, miten käytät boxin tuotteita arjessasi. Mitä boxi merkitsee sinulle. Miten siitä on muodostunut osa elämääsi.

Nyt pyydämme tarinoita seuraavasta aiheesta: päivä, jona Bette pelasti päiväni.  Tekikö boxi synkästä aamusta aurinkoisen? Paljastuiko sen sisältä jotain harvinaisen ihanaa? Bette-Storyn aihe vaihtuu joka kuukausi. Pidä kanaviamme silmällä, jotta tiedät mistä tulevina kuukausina kirjoitetaan!

Osallistuminen käy näin:

1. Kirjoita oma noin 300 sanan tarinasi liittyen aiheeseen: päivä, jona Bette pelasti päiväni. Lähetä se meille osoitteeseen: hello@bettebox.fi. Nimeä viesti: Bette-story + oma nimesi.
2. Valitsemme yhden tarinan/ kuukausi. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä tarinan kirjoittajaan, jonka tarinan olemme valinneet. Tarina jaetaan pelkällä etunimellä, jos niin toivot.
3. Tarinat jaetaan blogissamme www.bettebeauty.fi (eli täällä!) ja sinä saat 60 Bette-pistettä, eli ilmaisen boxin!

Ja ei kuin kirjoittamaan! Otamme ensimmäisiä Bette-storyja vastaan aina 15.2.2019 asti.

Iloisia kirjoitushetkiä toivotellen,

Hanna / Bette Box