Kävimme vuosi sitten vapun aikaan Berliinissä pidennetyllä viikonloppulomalla. Olin keräillyt Betten matkakokoisia tuotteita ja testereitä syrjään reissua varten siitä asti, kun talvella olimme varanneet matkan. Mukaan pääsi mm. Bettessä tullut miniripsari, shampoo, hoitsikka, pari tuoksua sekä edellisessä boksissa tulleet meikinpuhdistusaine ja kasvovoide. Ajattelin pakatessa, että nyt on hyvät tuotteet ja kivat vaatteet kaupunkilomaan. Ostin vielä uuden matkalaukunkin, johon pakkailla kaikki. Berliini, here we come!

No, eipä sitten oltukaan tajuttu yhtään, että Berliinissä kaupat ovat kiinni sunnuntaisin sekä vappuna! Olimme kolme päivää Saksassa kaupunkilomalla sunnuntaista vapputiistaihin ilman, että yksikään isompi kauppa tai kauppakeskus olisi ollut auki. Kävelimme edes takas nähtävyyksien välillä ja söimme suurimmalla osalla reissurahoistamme, koska ravintolat ja kahvilat olivat auki. Mutta lookki hyvin, kaikki hyvin 😎 ja Berliini oli ihana kaupunki myös ilman shoppailua ❤ Lentokentältä löytyi kestosuosikiksi noussut VS-tuoksu sekä siihen sopiva suihkusaippua. Ehkä seuraavaan reissuun tarkistetaan kuitenkin pyhäpäivät ja kauppojen aukiolot.

– Aino

Bette-Story on kerran kuussa ilmestyvä tarinasarja, joka nostaa valokeilaan teidät, ihanat betteläiset. Haluatko jakaa tarinasi muiden kanssa? Pidä blogiamme silmällä tai seuraa meitä somessa! Aihe ja osallistumisohjeet julkaistaan kerran kuukaudessa.