Viime kesäkuussa 2018 Bette todella pelasti minut ja tuli tarpeeseen. Olin juuri palannut opintovapaalta ja odotin ensimmäistä palkkaa kuin kuuta nousevaa. Minulta puuttui meikkivoide, suihkugeeli oli miltei lopussa, kuumuus vaivasi ja olin ottanut aiemmin keväällä lettipidennyksen, joka pilasi hiukseni kokonaan. Tunnelma oli ankea ja SITTEN saapui kesäkuun Bette Box.

Olin kuin lapsi karkkikaupassa. Rakastan kosmetiikkaa ja purkkien pelkkä hipelöiminenkin saa minut aina hyvälle tuulelle. Se paketti oli loistava! XZ omenahuuhde pelasti hiukseni parissa viikossa ja tuoksuu jumalaiselta. Olen ostanut sen jälkeen monta kappaletta lisää ja se on yksi Betteltä tulleista lemppareistani.

Rexonan suihkugeeli ja Doven dödö tulivat käyttöön heti ja aivan mahtavaan saumaan. Muistan, että Lumenen meikkivoiteesta tuli näyte ja se riitti palkkapäivään asti. Sen lisäksi taisi tulla vielä ihania naamioita ja shampoo. Kesäkuu 2018 oli parhaita boxeja ikinä ja kaikki tuotteet tulivat heti käyttöön ja ilahduttivat sillä hetkellä tajuttoman paljon. Silloin päätin, että tilaushinta on pieni verrattuna siihen, että useimmiten kaikki tuotteet tulevat itselle käyttöön. Yleensä tilauksen hinta myös kuittautuu yhdellä tuotteella ja muut ovat bonusta, joten en tilaustani katkaise! Teette hyvää työtä ja ilahdutatte tuhansia ihmisiä joka kuukausi! Kiitos koko tiimille!

– Vanja

Bette-Story on kerran kuussa ilmestyvä tarinasarja, joka nostaa valokeilaan teidät, ihanat betteläiset. Haluatko jakaa tarinasi muiden kanssa? Pidä blogiamme silmällä tai seuraa meitä somessa! Aihe ja osallistumisohjeet julkaistaan kerran