Bette Box syyskuu potkaisee käyntiin uuden vuodenajan. On aika jättää taakse kesän aurinkovoiteet ja valmistautua syksyn sateisiin. Uuden alun kynnyksellä on tärkeää viilata kauneusrutiinin yksityiskohdat kuntoon. Tätä varten syyskuun Bette toi kotiin upean kattauksen tehotuotteita!

On pakko myöntää, että Bette Box syyskuu oli jo paperilla yksi suosikeistani. En malttanut odottaa, että saisin boksin tuotteet päivittäiseen käyttöön! Onistuivatko ne täyttämään kaikki odotukseni?

Dermosil Rise and Shine Mascara

Parasta Dermosilin ripsivärissä on sen levitys. Upea harja kihartaa ripset kohti taivasta, eikä jätä yhtään paakkua. Oikeasti. Tunnit kuitenkin koettelevat lopputulosta: varsinkin alaripsistä tuote tuntui varisevan iholle päivän mittaa. En kuitenkaan voi olla tykkäämättä upeasta lopputuloksesta.

Vinkki: Ripsivärin harjaosa ei ole täysin tavanomainen. Dermosil vinkkaa, että levitys kannattaa aloittaa lyhyillä harjaksilla, jotka erottelevat ja kaartavat ripsiä. Pitkät harjakset sopivat ripsien viimeistelyyn. Dermosilin Rise and Shine -ripsiväri on saatavilla osoitteessa dermosil.fi hintaan 9,80€.

Lumene Blur pitkäkestoinen meikkivoide

Nyt ollaan jännän äärellä! Meikkivoiteen testaaminen on kuin arpapeliä: on niin monesta kiinni, mikä tuote sopii omille kasvoille. Lumenen uudistettu Blur-meikkivoide on lupaava. Se leviää iholle tasaisesti ja näyttää luonnolliselta. Rasvoittuva sekaihoni kuitenkin puski kiillon läpi iltapäivään mennessä. Kestävyyden nimeen en siis vanno, mutta harvoin niin pääsen omalla ihotyypilläni tekemään.

Vinkki: Eikö meikkivoiteen sävy osunut nappiin? Muista, että voit korjata sävyeroa muutamalla niksillä: voit sekoittaa mukaan kosteusvoidetta, levittää meikkivoiteen kaulaan asti tai yhdistää sen toiseen meikkivoiteeseen. Lumenen Blur-meikkivoide on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista hintaan 16,90€ / 30 ml.

BIO2YOU Face, Body, Hair Oil with Argan Oil

BIO2YOU:n monikäyttöinen öljy tuoksuu herkulliselta. Se sopii hiuksille, kasvoille ja myös koko keholle. Siitä hiuspuolesta kuitenkin varoituksen sana: öljyä kannattaa käyttää maltillisesti. Sitä sujahtaa pullosta helposti liikaa, ja hiukset ovat yhtäkkiä kuin suihkun jäljiltä. Tuoksu on ainakin kohdallaan!

Vinkki: Oletko yksi onnekkaista kylpyammeen omistajista? Annostele muutama pisara öljyä kylpyveteen, niin se pääsee kosteuttamaan ihoa koko kylvyn ajan. BIO2YOU:n monikäyttöisen öljyn löydät Life-luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista ja luontaistuotekaupoista hintaan 22€ / 100 ml.

Ziaja

Aina niin ihana Ziaja oli liikkeellä kahdella eri kasvovoiteella. Boksistasi paljastui joko Jasmiini kiinteyttävä -päivävoide tai Acai Berry -päivävoide. Kokeilin kumpaakin, eivätkä erot olleet suuria: molemmat voiteet edustavat mielestäni klassista Ziajan korkeaa laatua. Koostumukset ovat paksuja, mikä on tervetullutta muutaman kuukauden päästä.

Vinkki: Ziajan voiteet ovat upeita, mutta sopivatko ne juuri sinun ihotyypillesi? Bette teki hiljattain jutun eri ihotyypeistä ja niiden tarpeista syksyn koittaessa. Käy lukemassa parhaat vinkit juuri sinun ihollesi! Ziajan kosteusvoiteet ovat hinnaltaan 12,90€ / 50 ml (Jasmiini) ja 9,90€ / 50 ml (Acai Berry). Hae omasi Sokokselta, Emotion Sellosta tai verkkokaupoista stoorla.fi ja sokos.fi.

Vichy Normaderm Phytosolution Cleanser

Ei-pitkäaikaistilaajat saivat bokseista Vichyn miellyttävän puhdistustuotteen. Purkin kyljessä olevasta sanasta “intense” ei kannata pelästyä – tuote ei häirinnyt herkkää ihoani, vaan tuntui koostumukseltaan kevyeltä ja miellyttävältä. Sanoisin, että tätä voisin ostaa jopa lisää. Piparmintun tuoksu on jouluinen, mikä on minun kirjoissani pelkkää plussaa.

Vinkki: Joko olet hurahtanut kaksoispuhdistukseen? Ideana on ensin poistaa meikki öljypohjaisella tuotteella, ja sen jälkeen puhdistaa kasvot vesipohjaisella puhdistustuotteella. Totesin, että Vichyn tuote sopii erinomaisesti tähän rutiiniin. Hanki lisää puhdistusta apteekeista hintaan 17,90€ / 200ml.

Yon-Ka HYDRA N ° 1 Cream

Pitkäaikaistilaajat saivat boksista Yon-Kan ravitsevan kosteusvoiteen. Omalle iholleni voide oli liian tuju, mutta Bette-tiimin Iira otti sen testiin. Tässä Iiran kokemus tuotteesta:

“Haju tuntui aluksi tosi vahvalta, mutta kasvoille levitettäessä voiteesta tuli ylellinen fiilis. Tämä muistutti niitä voiteita, joita kasvohoidoissa käytetään! Se kosteutti ihanasti ja jätti ihon pehmeäksi. Talvella voisin käyttää voidetta jopa päivisin.”

Vinkki: Yon-Kan ylelliset ihonhoitotuotteet ovat nyt saatavilla Glamlin Shopissa. Jos innostuit, käy tutustumassa koko valikoimaan! HYDRA N ° 1 Cream on saatavilla hintaan 59€/ 50ml täältä.

Boksissa oli tässä kuussa myös runsaasti ekstratuotteita. Yogi Tean Turmeric Chai -teepussi on maultaan voimakkaan syksyinen. Formula 10.0.6 Down to the Pore -liuska irrottaa nenältä mustapäitä, mutta on lopputulokseltaan hieman tahmainen. Jordan Stay Fresh Breath -hammastahna olikin jo kylpyhuoneeni kestosuosikki, mutta mielelläni otan sitä lisää. Kenzo World Power -hajuvesinäyte taas ilahdutti koko Bette-tiimiä täyteläisellä ja naisellisella tuoksullaan.

Ihania tuotteita pursuava Bette Box syyskuu ei onneksi jäänyt pelkäksi kauniiksi ulkokuoreksi. Mikä oli sinun lempparisi syyskuun boksissa?