Marraskuun Bette Box sisälsi tuotteita juhlakauteen

Marraskuussa on lupa säihkyä – pikkujoulukausi on täällä! Marraskuun Bette Box pakattiin täyteen toinen toistaan ihanampia tuotteita juhliin valmistautumista varten. Pikkujoulunpunainen huulipuna, pitkäkestoinen meikkivoide ja hehkua poskipäille tuove kuultovoide viimeistelevät juhlalookin. Boxista löytyi myös uutuusbrändin puhdistusliinat, joilla meikin voi puhdistaa helposti illan päätteeksi. Ekstratuotteena löytynyt tuoksunäytekin sopii sekä arkeen että juhlaan. Mikä marraskuun Bette Boxin tuotteista oli sinun suosikkisi?

Manna Kadar Glo Illuminator Bette Box

BEST SELLER!

Manna Kadar Glo Illuminator -hohdevoide

Pikkujouluissa on lupa hehkua! Tosi-TV-tähti Kim Kardashianinkin kasvoilla nähty Manna Kadarin hohdevoide tuo meikkiin kaunista kuultoa. Voidemaista koostumusta voi levittää sellaisenaan kasvoille tai sekoittaa vaikka meikkivoiteen sekaan. Tuotetta voi käyttää myös vartalolla tuomaan hehkua koko kropalle. Boxiin oli pakattu täysikokoinen tuote.

Simple Micellar Cleansing Wipes Bette Box

UUTUUS!

Simple Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinat

Ison-Britannian no. 1* kasvojenhoitobrändi Simple rantautui vihdoin Suomeen. Marraskuun Bette Boxista löytyi brändin miselliteknologiaa hyödyntävät puhdistusliinat, jotka puhdistavat meikin ja lian kasvoilta hellävaraisen tehokkaasti. Puhdistusliinoja käyttäessä et tarvitse erillistä puhdistusainetta, vanulappuja tai vettä. Liinat kulkevat kätevästi myös matkalla mukana! Boxiin oli pakattu täysikokoinen tuote.

*Based on Nielsen ScanTrack (total UK, excluding NI) data for Facial Beauty Skincare, 12-months to 20th
May 2017 (Copyright © 2017, The Nielsen Company).

IsaDora Natural Matt Oil-free Foundation Bette Box

UUTUUS!

IsaDora Natural Matt Oil-free Foundation -meikkivoide

Mattapinnan jättävä IsaDora Natural Matt -uutuusmeikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja kerrostettava peittävyys mukautuu ihon tarpeisiin. Öljytön, hoitava koostumus kosteuttaa ihoa, häivyttää hienoja juonteita ja tasoittaa ihoa. Hajusteeton ja kliinisesti testattu koostumus jättää jälkeensä luonnollisen samettimaisen mattapinnan. Boxiin oli pakattu 20 ml näytekoko ja kaikista boxeista löytyi sama 10 Matte Porcelain -sävy. Käy myös kurkkaamassa IsaDora-tuotteilla toteutettu meikkitutoriaali!

Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick Bette Box

Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick -huulipuna

Täydellisesti pikkujouluihin sopivat punaisen sävyiset Lumene Nordic Seduction -huulipunat levittyvät huulille samettisen pehmeästi. Koostumus antaa tasaisen värin ja takaa optimaalisen levittyvyyden sekä pitkäkestoisen lopputuloksen. 18 sävyn valikoimasta boxeihin pakattiin neljä eri sävyvaihtoehtoa, käy kurkkaamassa swatchit sävyistä blogistamme! Sävyt jaoteltiin boxeihin sattumanvaraisesti. Boxiin oli pakattu täysikokoinen tuote.

Elie Saab Le Parfum Bette Box

Bonus: Elie Saab Le Parfum EdT -tuoksunäyte

Ekstratuotteena boxeihin pakattiin Elie Saabin Le Parfum EdT -tuoksunäyte. Kukkainen, aurinkoinen ja metsäinen tuoksu naiselle. Säihkyvän ylellisessä ja hurmaavassa tuoksussa yhdistyvät appelsiininkukka ja jasmiini sekä harmoninen patsuli ja seetri sekä lumoava hunajaruusu. Boxiin oli pakattu 0,8 ml näytekoko.

 

Lisäksi pitkäaikaistilaajien boxeihin oli pakattu pitkäaikaistilaajalahja Novexpertilta.