Marraskuun Bette Box sisältää tuotteita juhlakauteen valmistautumista varten

Kohta saa taas pukea korkokengät jalkaan ja tälläytyä oikein kunnolla! Pikkujoulukausi on ihan kohta täällä ja vaatekaupatkin täyttyvät ihanan kimaltavista mekoista ja näyttävistä asusteista. Juhlakaudella saa panostaa myös meikkiin ja marraskuun Bette Box onkin pakattu täyteen ihania tuotteita juhliin valmistautumista varten. Jos et halua kuulla paljastuksia siitä, mitä marraskuun Bette Box sisältää, lue sen sijaan kuinka voit hyödyntää avokadoa kauneudenhoidossa.

Jos taas haluat kurkata ensi kuun Bette Boxiin, lue lisää alta!

Tilaa marraskuun Bette Box!

Marraskuun Bette Boxissa uutuusbrändi ja meikkituotteita!

Marraskuussa Bette Boxiin pakataan mm. täysikokoinen värikosmetiikkatuote Lumenelta sekä täysikokoinen puhdistustuote uudelta ihonhoitobrändiltä. Pääset myös testailemaan meikkituotetta IsaDoralta. 

Näiden lisäksi boxista tulee löytymään Manna Kadarin täysikokoinen best-seller-meikkituote, jota on myös nähty tosi-TV-tähti Kim Kardashianin kasvoilla!

Tilaa oma marraskuun boxisi nyt!

Lokakuun boxit myytiin loppuun eivätkä kaikki halukkaat saaneet boxia, joten varmista että saat oman marraskuun boxisi tilaamalla mahdollisimman pian! Myynnissä on myös uusi Miesten Box ja ihastuttava Sensai Box!

Huomioithan myös, että lokakuun alusta lähtien myös postiin lähetettävien pakettien säilytysaika väheni kahdesta viikosta viikkoon. Lisää aiheesta voit lukea Postin sivuilta.