Bette Box marraskuu vastaa kysymykseen: miten kaamosta voi lieventää kosmetiikan keinoin? Kun aurinko laskee ennen neljää ja ensilumi tarttuu kiinni katuihin, moni käpertyy kodin lämpöön pakoon kylmää. Piristämään mieltä ja tuulen taltuttamaa ihoa saapuu Bette Box marraskuu!

Ensilumi satoi Helsingissä, kun sain marraskuun boksin testiin Bette-tiimin puolesta. Miten tuotteet auttoivat minua rentoutumaan kaamoksen keskellä?

Psst! Boksista oli liikkeellä tässä kuussa harvinaisen monta eri variaatiota. Kaikki testaamani tuotteet eivät olleet kaikkien betteläisten boksissa. Jos pohdit boksisi sisältöä, menukortti kertoo sen, mitä sen sisältä kuului paljastua.

Bette Box marraskuu toi kotiin Biozellin kuivashampoon

Biozell Professional Dry Shampoo / Biozell Professional Silver Dry Shampoo

Biozellin kuivashampoosta oli liikkeellä kaksi versiota: Silver Dry -kuivashampoo, joka taittaa hiusten keltaisia sävyjä kylmemmäksi, ja Dry -kuivashampoo, joka tarjoaa tuuheutta.

En ole kuivashampoon suurkuluttaja, mutta Biozellin versio on mielestäni kivan ilmava. Hiukset eivät jää raskaan tuntuisiksi tai paakkuisiksi, vaan hienojakoinen kuivashampoo katoaa niiden joukkoon. Pisteitä myös siitä, että tuote auttaa taltuttamaan sähköisyyttä – sitä kun marraskuussa tuuppaa riittämään.

Vinkki: Kokeile käyttää kuivashampoota kampausten pitoa varten. Kuivashampoo antaa hiuksille tekstuuria, joka voi pitää esim. pinnejä paikoillaan! Biozellin keltaisuutta taittava kuivashampoo on hinnaltaan n. 5,99 – 7,90 € / 300ml, ja tuuheuttava kuivashampoo taas n. 4,30 € / 100ml. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Bette Box marraskuu sisälsi kahdenlaisia Lumene -tuotteita

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava ja rauhoittava käsivoide

Lumenen tuotteita oli tässä kuussa kahdenlaisia. Osalle betteläisistä saapui Arktis-käsivoide, joka lupaa hoitaa jopa erittäin kuivia käsiä. Itse olen sitä mieltä, että käsivoiteita ei talvisin voi olla liikaa. Lumenen tuote on koostumukseltaan paksua ja miellyttävän hajutonta – tämä ei jää häiritsemään hajuaisteja nukkumaan mentäessä.

Vinkki: Oletko jo ottanut puuvillahanskat käyttöön? Nykyään käytän aina hanskoja, kun käytän käsivoidetta, ja ero on mieletön. Kannattaa kokeilla! Lumenen käsivoide on saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, verkkokaupoista ja Lumenen verkkokaupasta hintaan n. 7,90€ / 30ml.

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava ja rauhoittava päivävoide

Toinen boksissa ollut Lumenen tuote on runsas kasvovoide. Omalle iholleni voide on hieman liian tujua päiväkäyttöön, mutta toimii erinomaisesti yövoiteena. Jos kärsit kuivasta talvi-ihosta, tämä on sinulle! Kannattaa kuitenkin antaa voiteelle hetki imeytyä aamuisin, jotta se pysyy paikallaan meikin alla.

Vinkki: Talvisin voi tuntua, että edes paksu voide ei riitä. Kokeile lisätä rutiiniin myös seerumi ja/tai kasvoöljy, jotka edistävät ihon kosteutusta. Lumenen voiteen löydät hintaan 26,90€ / 50ml hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, verkkokaupoista ja Lumenen verkkokaupasta.

Bette Box marraskuu toi kotiin Vichyn tai Affectin tuotteen

Affect: Eyebrow Pomade vedenkestävä

Osa betteläisistä sai Affectin voidemaisen kulmatuotteen. Tuote jännitti ensitapaamisella, mutta vaikutti tekevän työnsä. En ollut itse kokeillut vastaavanlaista kulmatuotetta aikaisemmin ja koin sillä muotoilun hankalaksi – luultavasti ohuiden kulmakarvojen takia. Jos voidemainen kulmatuote yleisesti miellyttää, niin varmasti tämäkin! Pisteitä on annettava vahvasta pigmentistä ja pidosta – tuote ei liikkunut päivän mittaa edes räntäsateessa.

Vinkki: Mitä, jos kulmatuote unohtuu hyllyn perälle? Hiljattain nettiä ilahdutti helppo niksi, joka pelastaa kuivuneen kulmatuotteen: tiputa pisara silmätippoja tuotteeseen ja anna imeytyä. Affectin tuotteen saat hintaan 19,90€ / 5g osoitteesta affectcosmetics.com ja pian myös valituista tavarataloista.

Vichy Micellar -puhdistusvesi

Kuivan talvi-ihon puhdistusapuun saapuu Vichyn hellävarainen puhdistusvesi! Jos et saanut boksistasi Affectin kulmatuotetta, sait tämän sen sijasta. Vichyn tuote on miellyttävä ja tuntuu iholla raikkaalta. En ehkä ihan kuulu Vichyn käyttäjäryhmään, sillä kaipaan iholleni asteen tujumpaa puhdistusta. Tuote on kuitenkin loistava hieman herkemmälle tai kuivemmalle iholle, joka kaipaa ennen kaikkea mietoa ja hellävaraista puhdistusta.

Vinkki: Ethän unohda, että iho kannattaa puhdistaa myös aamuisin. Yön aikana iho erittää talia, jonka takia pesu aamulla on suositeltavaa. Puhdistusvesi on hellävarainen vaihtoehto myös aamuiseen pesurutiiniin. Vichyn puhdistusveden löydät apteekeista hintaan 13,5€ / 200ml.

Bette Box marraskuu sisälsi joko Glissin tai Dermosilin tuotteen

Gliss Total Repair -hoitosuihke

Osalle betteläisistä boksi toi Glissin hoitosuihkeen, joka muodostui henkilökohtaiseksi suosikikseni! Nyt se istuu työpöydälläni, josta suihkuttelen sitä hiuksiin päivän mittaa. Suihke lupaa kimmoisuutta ja kiiltoa. Itse tykkään siitä, että vaikka tuote on kevyt, se oikeasti siloittaa. Joskus suihkeet eivät jätä selkeitä lopputuloksia! Ihana tuoksu on piste i:n päällä.

Vinkki: Kokeile suihkuttaa Glissin hiussuihketta pyyhekuiviin hiuksiin. Itse koen, että tuote tehoaa aivan eri tavalla, kun levitän sen jo ennen hiusten kuivumista. Lisää Glissin upeantuoksuista kosteutusta saat päivittäistavarakaupoista hintaan n. 3€ /200ml.

Dermosil pigmenttitipat

Jos et saanut Glissin hiussuihketta, boksistasi paljastuivat Dermosilin pigmenttitipat. Tippoja kuuluu sekoittaa meikki- tai kosteusvoiteeseen, jossa ne mukauttavat voiteen sävyä ja tekevät siitä tarvittaessa peittävämmän. Olin epäileväinen, mutta tipat voittivat minut puolelleen! Nyt niitä tipahtelee kosteusvoiteeseeni muutama joka aamu.

Vinkki: Mietityttääkö pigmenttitippojen käyttö? Jaamme Betten blogissa ensi viikolla vinkkejä, joiden avulla hyödynnät pigmenttitippoja. Pysy siis kuulolla! Tipat löydät osoitteesta dermosil.fi hintaan 9,40€ / 14ml.

Bette Box marraskuu toi kaikille Silicea Beauty Shotsit

Silicea Beauty Shots

Moni kääntyy marraskuun pimeydessä ravintolisien puoleen. Avuksi boksissa tulee Silicean leikkisästi nimetty “kauneusshotti”, joka on kauniille iholle, hiuksille ja kynsille luotu yhdistelmä hivenaineita. Viikon testisetti ei välttämättä suuria muutoksia tee, mutta kokeilu riittää kertomaan, miltä rutiini maistuu osana omaa arkea. Kivan persikkaiselta, sen voin ainakin sanoa!

Vinkki: Jos kauneusshotin juominen sellaisenaan tuntuu oudolta, kokeile sekoittaa se mehun tai smoothien sekaan. Persikkainen maku sopii hyvin esim. vadelmamehun kanssa! Beauty-shotit löydät apteekeista ja osoitteesta oriolashop.fi hintaan 16€ / 30 annosta.

Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Ampoules

Ylimääräisenä tuotteena jotkin betteläiset saivat Vichyn ampullipakkauksen, joka auttaa siloittamaan ryppyjä ja juonteita. Seerumin tavoin käytettävä tuote on pakattu täyteen C-vitamiinia ja anti age -ainesosia. En nopean testauksen jälkeen huomannut suuria muutoksia, mutta C-vitamiinin toivotan iholleni erittäin tervetulleeksi marraskuun pimeydessä.

Vinkki: Jos seerumin käyttö tuntuu oudolta, kokeile tiputtaa tuotetta pari pisaraa kosteusvoiteen sekaan. Vichyn ampullit saat apteekeista hintaan 34,5 € /10 ampullin laatikko.

Sait lisäksi boksista pari lisäylläriä pimeiden marraskuun iltojen lämmikkeeksi. Choco ja Lakrits on herkullinen yhdistelmä makuja, jotka katosivat pussistani yhdessä iltapäivässä. Boksin vanha tuttu Salus Floradix taas tarjoaa lisäboostia raudan tai B6- ja B12-vitamiinien muodossa.

Millaisia kaamoksen hemmotteluhetkiä Bette Box marraskuu toi sinun kotiisi?