Lokakuussa Bette Box täytettiin taas ihanilla bloggaajien suosikeilla

Tilaajamme pääsivät taas testailemaan bloggaajien suosikkituotteita lokakuun teemaboxin myötä. Bloggaajaboxit ovat olleet tilaajiemme suosikkeja, sillä niiden avulla pääsee testailemaan hyväksi havaittuja suosikkituotteita. Mukana oli tällä kertaa viisi bloggaajaa, jotka valitsivat boxiin täysikokoisen meikkituotteen Lumenelta, herkullisen tuoksuisen suihkugeelin Treaclemoonilta, ihanan kosteuttavat voiteet kasvoille ja vartalolle Ziajalta ja L’Occitanelta sekä jännittävän mustan värisen valkaisevan hammastahnan Curaproxilta. Mikä lokakuun Bette Boxin tuotteista oli sinun suosikkisi? 🙂

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum sävyseerumi

Tunnetila-blogin Ninan suosikki:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumi

Sävyseerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle, ja sitä voi kerrostaa lisäpeittävyyden luomiseksi. Sävyseerumia voi käyttää joko sellaisenaan tai kasvomeikin alla tuomaan lisähehkua ja raikkautta. Voit kokeilla sekoittaa tuotetta myös kosteusvoiteen sekaan. Marraskuun Bette Boxissa oli täysikokoinen tuote ja kaikkiin boxeihin pakattiin seerumi samassa Universal Medium -sävyssä.

Curaprox Black is White valkaiseva hammastahna

Blinger Shimmer -blogin Miran suosikki:

Curaprox Black is White valkaiseva hammastahna

Jännittävä musta hammastahna, joka ei suinkaan värjää hampaita mustaksi, vaan valkaisee hampaita ja poistaa värjäymiä sen sisältämän aktiivihiilen avulla. Päivittäiseen käyttöön sopiva hammastahna raikastaa suun ja valkaisee ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta. Lue lisää tuotteesta Blinger Shimmer -blogista.

Ziaja Goat's Milk Moisturizing Day Cream kosteusvoide

Hannamaria-blogin Hannan suosikki:

Ziaja Goat’s Milk Moisturizing Day Cream päivävoide

Syväkosteuttava vuohenmaito tarjoaa ihollesi proteiineja, vitamiineja ja lipidejä. Päivävoide suojaa ihoa, kiinteyttää sitä luonnollisesti ja ehkäisee juonteiden ennenaikaista syntymistä. Lue lisää tuotteesta sekä saman sarjan yövoiteesta Hannamaria-blogista.

Treaclemoon One Ginger Morning suihkugeeli

Nonnula-blogin Jonnan suosikki:

Treaclemoon One Ginger Morning suihkugeeli

Raikkaan inkiväärin tuoksuinen suihkugeeli vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa ihosi helläväraisesti jättäen sen pehmeäksi ja virkeäksi. Sopii myös käytettäväksi kylpyvaahtona. Treaclemoonin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat täysin vegaanisia. Lue lisää herkullisen tuoksuisesta tuotteesta Nonnula-blogista. Bette-tiimi testasi myös muita Treaclemoon-tuotteita, lue tiimin testauskommentit blogistamme!

L'Occitane en Provence Shea Butter Ultra Rich Body Lotion vartalovoide

Essie’s-blogin Essin suosikki:

L’Occitane en Provence Shea Ultra Rich Body Cream vartalovoide

Ravitseva ja suojaava vartalovoide, joka sisältää 15% sheavoita. Kehäkukkauute ja hunaja ravitsevat ihoa. Voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, joten se sopii mainiosti syysviiman kuivattamalle iholle. Levitetään puhtaalle ja kuivalle vartalon iholle aamuin ja illoin. Lue lisää täyteläisestä kosteusvoiteesta Essie’s-blogista.