Huomasitko boksissa jotain uutta tässä kuussa? Kesäbettet ovat täällä!

Kesäkuu potkaisee käyntiin sarjan värikkäitä Kesäbettejä. Ensimmäinen boksi on täydellinen pakkaus vauhtimadoille: reissaajille, festarikävijöille ja niille, joiden kesä sujuu tien päällä. Mukana on paljon kimallusta ja raikasta kesäkosmetiikkaa, joka matkustaa helposti menoissa mukana.

Myös omassa kiikarissani on reissu ulkomaille. Mitkä boksin tuotteet pääsevät matkalaukkuun?

(Huom! Boksien kokoonpanossa oli hieman eroja iästä riippuen. Käyn tässä läpi sekä alle että yli 35-vuotiaiden tuotteet, mutta huomaathan, että näitä kaikkia ei yhdestä boksista löytynyt.)

Lumene Luminous Shine -huulikiilto

Lumenen huulikiilto on keskivertoa parempi. Kun muistelen huulikiiltoja, mieleen tulee seiskaluokka ja tahmaiset huulet, jotka tarttuvat hiuksiin pienessäkin tuulessa. Lumenen tuotteessa ei muistamaani tahmaisuutta ollut: se on koostumukseltaan kuin paksua huulirasvaa – luultavasti kosteuttavien ainesosien ansiosta.

Vinkki: Saitko boksistasi Pale Honey-sävyn, kuten minä? Sävy ei yksinään sisällä paljon pigmenttiä, mutta kokeile yhdistää tuote huulipunaan. Levitä kiiltoa punan päälle ja tadaa – freesi rantameikki on valmis! Huulikiillon kaikki 8 sävyä löydät osoitteesta lumene.fi . Saatavavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista hintaan 9,90€ / kpl.

Ziaja ravitseva jalkavoide

Ziajan jalkavoide on klassinen esimerkki siitä, että kirjaa ei kannata tuomita kannen perusteella. Vaikka purkki ei ole mitä jännittävin, sisältä paljastuva tuote on hyvin vakuuttava. Oliivi- ja auringonkukkaöljyllä varustettu voide on paksua, mutta muuttuu iholla kevyeksi. Todella kuivat jalat eivät ehkä pelkästään tällä elvy, mutta pehmeiden jalkojen ylläpitoon en voisi parempaa tuotetta kuvitella.

Vinkki: Anna voiteen muhia yön yli! Levitä jalkoihin, vedä sukat jalkaan ja vällyt päälle. Aamulla jalat ovat ihanan pehmeät. Lisää Ziajan voidetta saat Sokokselta, Emotion Sellosta sekä osoitteista www.sokos.fi ja wwwo.stoorla.fi, hintaan 4,90€ / 5 ml.

AfterSpa Mini Makeup Remover

AfterSpan meikinpoistoliina on nokkela ratkaisu, mutta ei välttämättä sovi kaikille. Itse en oikein tiennyt, miten siihen suhtautua. Tuntui pahalta sotkea liina meikkiin ja jättää se roikkumaan kylppäriin likaisena. Bette-tiimin Sophieta liina taas miellytti: “En käytä paljon silmämeikkiä, joten sain tällä kaiken meikin pois. Se sopii minulle hyvin”, Sophie kertoo.

Vinkki: Lähdössä reissuun? Yksi liina vie laukusta vähemmän tilaa kuin paketti kertakäyttöliinoja tai pumpulilappuja – ja myös ympäristö kiittää! Liinan saat omaksesi hintaan 5,95€ osoitteesta boots.com.

Avène Cleanance Micellar Water

Kaikki rasvoittuvan ihon omaavat kohtalotoverini: tämä tuote on meille. Yli 35-vuotiaiden bokseista paljastunut Avènen puhdistusvesi on upea. Se on yhtä raikas kuin sukellus viileään meriveteen ja poistaa oikeasti kaiken meikin. Jopa ripsarin. Viisi tähteä! Tätä sangollinen lisää, kiitos.

Vinkki: Pitääkö kasvoja pestä aamulla? Vaikka et yöllä meikkaa (toivottavasti?), vastaus on yleensä kyllä. Yön aikana ihohuokosesi erittävät kuona-aineita. Avènen puhdistusvesi on helppo tapa pyyhkiä ne pois kasvoilta päivän menoja varten. Saat kasvoveden apteekeista hintaan 23,60€ / 400ml.

Bronx Colors Boosting Hydrating Concealer

Yli 35-vuotiaille lähetetty Bronxin peitevoide loksahti nopeasti osaksi meikkirutiiniiani. Jos ilta terassilla venyy, tämä on helppo tapa piilottaa väsymyksen merkit seuraavana aamuna. Tuote on peittävää ja paksua. Paksuus on kuitenkin kaksiteräinen miekka: tuote nimittäin pakkaantuu helposti ihon epätasaisuuksiin. Levitä varoen!

Vinkki: Kun haluat matkustaa kevyellä kuormalla, jätä silmämeikin pohjustus kotiin. Voit käyttää peitevoidetta luomien preppaukseen. Bronxin peitevoide löytyy hintaan 7,90€ / 10 ml Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä, osoitteesta sokos.fi, Carlsonilta, Kyläkauppa Veljekset Keskisiltä, Kärkkäiseltä ja Minimanista.

Glitternisti Fiji XL kosmeettinen glitter

Alle 35-vuotiaat saivat boksissa festareiden unelmatuotteen, eli purkin kimaltelevaa glitteriä. Mukana on monenkokoisia hileitä, joten heiluta purkkia ennen käyttöä, mikäli haluat hyvän sekoituksen! Glitteri pysyy yllättävän hyvin iholla ja loistaa juuri niin kirkkaasti, kuten pitääkin.

Vinkki: Vailla glitter-inspiraatiota? Kurkkaa Instagramista #glitternisti, joka on pullollaan mahtavia ideoita. Muistathan myös, että vaikka glitteri onkin vegaanista ja eläinkokeetonta, ei luonto sitä rakasta: älä siis pese tuotetta viemäriin, vaan pyyhi glitteri pois puhdistusliinalla. Lisää kimallusta saat Sokos Emotionista, Sokos-tavarataloista ja osoitteesta glitternisti.fi, hintaan 6,50€ / 5 ml.

Vaseline Original huulivoide

Vaseliini pakattiin alle 35-vuotiaiden bokseihin glitterin kaveriksi, mutta onneksi tälle riittää muitakin käyttötarkoituksia. Otin omani huulirasvaksi, sillä voiko huulirasvoja koskaan olla liikaa? On myös sanottava, että vaseliini pitää glitterin paikallaan yllättävän hyvin. Älä siis unohda tätä kotiin, kun festarit koittavat.

Vinkki: Vaseliini on tämän kesän paras kaverisi! Se estää hankautumista, toimii korostustuotteena, ja sekoitettuna sokeriin se on erinomainen huulikuorinta. Nappaa vaseliini mukaan päivittäistavarakaupoista, hintaan 1,79€ / 20 ml.

Extraylläreinä boksista löytyi myös Hollisterin tuoksutesteri ja NJIEn proteiinipatukka. Hollisterin tuoksu tuntui aluksi mitäänsanomattomalta, mutta tykästyin siihen suuresti päivän aikana. NJIEn proteiinipatukka oli kuin karkkia ja suli suuhun aamukahvin kanssa.

Löytyikö boksistasi jotain muuta, joka jäi mainitsematta? Kesän kunniaksi pistimme pari yllärituotetta kiertoon. Jos olet onnekas, saatoit saada kesälaukkuusi vielä muuta menojen kestävää kosmetiikkaa!