On taas vuoden ihanin aika! Joulun jo kolkutellessa ovelle koteihin saapui Bette Box joulukuu, joka sisältää ihania hemmottelutuotteita juhlakautta varten. Otin joulukuun tuotteet testiin omassa kodissani. Miten ne auttoivat minua valmistautumaan vuoden viimeisiin juhlapäiviin? Lue fiiliksiäni alapuolelta!

Love Beauty and Planet vartalovoi

Love Beauty and Planet - Bette Box joulukuu

Love Beauty and Planetin runsas vartalovoide luo ihanan pehmeän ihon. Tuote on paksua, mutta imeytyy iholle tehokkaasti levittämisen jälkeen. Voiteesta oli liikkeellä muutama eri variaatio: itse testasin ruusuista Delicious Glow -tuotetta. Minkä version voiteesta sinä sait?

Vinkki: Kuiva iho ja joulujuhlat kiikarissa? Love Beauty and Planetin vartalovoide lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Voide kosteuttaa ennen juhlaa ja luo iholle hurmaavaa tuoksua. Vartalovoiteet löydät K-Citymarketista, Prismasta, Sokos-tavarataloista ja osoitteesta sokos.fi hintaan 12,90 € / 250 ml.

Novexpert Vitamin C yövoide

Novexpert - Bette Box joulukuu

Novexpertin yövoide on konseptiltaan mielenkiintoinen: se levitetään voiteen tavoin kasvoille, mutta kosteutuksen lisäksi tuote kuorii, kohottaa ja uudistaa ihoa unten aikana. Voide tuntuu levityksen jälkeen erikoiselta, jopa hieman tahmaiselta. Aamulla kasvot ovat kuitenkin kieltämättä silkkisen pehmeät!

Vinkki: Muista pestä iho aamulla, jotta kuorinnan viimeiset rippeet häviävät iholta! Novexpertin yövoide on saatavilla hintaan 39 € / 40 ml Sokoksella, Stockmannilla, Pihlajalinnassa ja Joliessa.

Manna Kadar Mineral Powder meikkituote

Manna Kadar - Bette Box joulukuu

Manna Kadarin meikkituote on hauskan monikäyttöinen. Liikkeellä oli kaksi eri sävyä, joista itse testasin hohtavan pronssista. Tuote on todella kaunis, mutta kalpealle talvi-iholle se ei hurjan moneen tarkoitukseen taivu. Itse loin sillä syvän pronssisen silmämeikin, ja aurinkopuuterin osalta jätän sen odottamaan ensi kesän rusketusta.

Vinkki: Haluatko hohtavan huulimeikin? Kokeile taputtaa hieman mineraalipuuteria kosteutettujen huulien päälle. Hauska niksi auttaa luomaan hieman erilaisen huulimeikin juhlailtoja varten! Manna Kadarin meikkituote on hinnaltaan $19 / 0,03 oz ja saatavilla osoitteessa mannakadarbeauty.com.

Eucerin Hyaluron Filler päivävoide

Eucerin - Bette Box joulukuu

Eucerinin päivävoide on miellyttävän kevyt. Sen tuoksu on varovaisen kukkainen ja muistuttaa hieman aurinkovoidetta – ja kyllähän tästä ne SPF:t myös löytyy! Tuote lupaa hoitaa kuivaa ihoa ja auttaa tasaamaan ryppyjä. Vaikka ryppyjen tasaaminen ei ole suuressa asemassa ihonhoidossani, jatkan Eucerinin miellyttävän voiteen käyttöä luultavasti myös jatkossa.

Vinkki: Myös talvella iho kannattaa suojata auringolta! Onko joululomalla luvassa laskettelua tai talvisia lenkkejä auringossa? Levitä Eucerinin voide kasvoille ennen ulkoilua, niin pidät ihon suojassa. Voide on saatavilla apteekeista hintaan 38 € / 50 ml.

 

Boksista oli liikkeellä tässä kuussa kolme eri variaatiota. Seuraavaksi esittelen tuotteet, joista sait vain yhden. Mikä seuraavista paljastui boksistasi?

Glitter by ElinaK kosmeettinen glitter

ElinaK - Bette Box joulukuu

Jouluna saa säihkyä! ElinaK:n glitteri on tarkoitettu iholle, hiuksiin ja kynsiin. En itse ole glitterin suurkuluttaja, mutta ElinaK:n tuote vaikuttaa miellyttävältä. Pisteitä se saa myös monikäyttöisyydestään! Purkin kansi kannattaa kuitenkin avata varovaisesti, sillä glitteriä paukahtaa helposti odotettua enemmän.

Vinkki: Glitterin voit kiinnittää siihen tarkoitetulla liimalla, tai testaa jotain seuraavista: vaseliinia (iholle), huulirasvaa tai läpinäkyvää kynsilakkaa (kynsille). Glitterin löydät hintaan 4,50 € / 5 ml seuraavista: Karnevaalikauppa Metkunen, Meikkistudio ElinaK studio & verkkokauppa.

KEVIN.MURPHY YOUNG.AGAIN hoitoöljy

Kevin Murphyn hoitoöljy on ihanan runsas. Pörröpäänä olen huomannut, että kevyet öljyt monesti katoavat hiuksiin. Kevin Murphyn tuotteessa on pitoa ja kivan pirtsakka tuoksu. Se siloittaa hiukset koko päivälle, jolloin pystyn huoletta jatkaa töistä pikkujoulujen viettoon. Sateisen päivän koittaessa öljy myös matkustaa helposti mukana antamassa täsmäapua. Tätä lisää, kiitos!

Vinkki: Hoitoöljy ei ole pelkästään viimeistelyä varten – esimerkiksi Kevin Murphyn tuote sisältää lämpösuojan, jolloin se kannattaa levittää hiuksiin jo ennen kuivaamista ja muotoilua. Lisää hiusöljyä saat KEVIN.MURPHY-kampaamoista hintaan 33,90 € / 100 ml.

Formula 10.0.6 Be Berry Bright kuoriva savinaamio

Formula - Bette Box joulukuu

Formulan tuote yhdistää paksun savinaamion ja kuorinnan. Naamio tuntuu ylelliseltä; se kuivuu iholle ja kuorii kevyesti pois pestäessä. Huomioi kuitenkin, että tuote ei ole hurjan kosteuttava. Pidä siis huoli, että viimeistelet ihon kosteuttavilla tuotteilla naamion jälkeen!

Vinkki: Kannattaako kuivaa ihoa kuoria talvella? Vaikka iho tuntuu kiristävän, kuorintaa ei kannata hylätä. Kuoriminen auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja varmistamaan, että hoitavat tuotteet tepsivät. Mitä herkempi iho, sitä hellävaraisempi kuorinta kannattaa valita. Formulan naamion saaat Stockmannilta ja osoitteesta kicks.fi hintaan 9,90 € / 100 ml.