Ihanaa, joulu on kohta täällä! Pian voi virittäytyä joulutunnelmaan sytyttämällä kynttilöitä, pukemalla jalkaan villasukat ja avaamalla suklaakonvehtirasian peittoon kääriytyneenä glögimukin kanssa. Pahimpaan joulunnälkään auttaa pikkujoulut ja pipareiden leivonta. Kuinka moni odottaa joulukuun Bette Boxia yhtä paljon kuin itse joulua? Onhan Bette Box melkein kuin joka kuukausi saatava joululahja, joka ilahduttaa kuukausi toisensa jälkeen 😉

Jos et halua kuulla paljastuksia joulukuun Bette Boxista, lopeta tämän postauksen lukeminen tähän ja kurkkaa sen sijaan vaikka tämä Charming Nails -blogin Tainan tekemä tutoriaali, jonka avulla sinäkin saat toteutettua upeat kynnet pikkujouluiksi!

Jos taas haluat kuulla, mitä joulukuun boxissa on luvassa, jatka lukemista eteenpäin ja muista myös tietysti tilata joulukuun Bette Box, jotta et jää ilman!

Joulukuun Bette Box sisältää kahden suositun bloggaajan suosikkituotteet!

Koska bloggaajaboxit ovat olleet kautta aikain suosituimpia boxeja, myös joulukuun boxi sisältää bloggaajien suosikkeja! Tällä kertaa mukana on kaksi suosittua bloggaajaa, jotka ovat valinneet joulukuun Bette Boxiin omat suosikkituotteensa.

Glitz & Glam -blogin Minnan kaksi suosikkituotetta ovat molemmat boxissa täysikokoisina. Näistä toinen on ihastuttava ihonhoidon uutuus, jota hän kuvailee näin:

”Jos raikkaus ja heleys ovat kateissa, niin tämä tuote tuo pelastuksen.”

Minnan toinen suosikki on monikäyttöinen meikkiväline uudelta yhteistyökumppaniltamme. Tästä tuotteesta Minna toteaa:

”Haluan kaikkien kokeilevan tätä tuotetta meikkaamiseen.”

Myös MouMou-blogin Iinan suosikki on Bette Boxissa ennennäkemättömältä yhteistyökumppanilta. Iina kuvailee suosikkituotettaan näin:

”Olen kokeillut matkan varrella kaikki hassut kosmetiikkakeksinnöt kuorivista sukista etanaseerumiin. Tämä tuote on sieltä jännittävimmästä päästä enkä uskonut siihen ennen kuin kokeilin ja totesin, että tämä todella toimii.

Bloggaajien suosikkien lisäksi boxiin on pakattu täysikokoinen värikosmetiikkatuote ja tilaajat pääsevät testailemaan myös suositun apteekkibrändin Avènen tuotteita.

Joulukuun boxi on MUST HAVE, joten tilaa omasi pikaisesti. Joulukuun Bette Box on myös mainio lahjaidea, jos joululahjat ovat vielä hankkimatta!


 

TILAA JOULUKUUN BETTE BOX!