Kesä jatkuu tokan Kesäbetten siivittämänä! Vaikka säät hetkeksi viilenivät, uskon vielä helteiden koittavan – ja heinäkuun boksi on onneksi pakattu täyteen kesäfiilistä, joka tuo aurinkoa myös usvaisimpaan sadepäivään.

Kuten aina, otin kesää puhkuvat tuotteet testiin Bette-tiimin puolesta. Mitkä tuotteet osuivat tässä kuussa nappiin?

Ziaja vuohenmaito energisoiva & siloittava kasvoseerumi

Ziajan seerumi on onnistunut jatko-osa jo aiemmin ilahduttaneelle vuohenmaito-sarjalle. Tammikuussa boksista tullut entsyymikuorinta on yksi kaikkien aikojen suosikeistani, eikä tämä uusi tuttavuuskaan jättänyt kylmäksi. Seerumi lupaa stimuloida kollageenin tuotantoa ja imeytyy iholle nopeasti, sen paksusta koostumuksesta huolimatta.

Vinkki: Ziajan seerumi imeytyy ihoon niin nopeasti, että se toimii hyvin myös meikin pohjustuksena! Seerumi on saatavilla Sokokselta, Sokos Emotion Sellosta sekä verkkokaupoista sokos.fi ja stoorla.fi hintaan 11,90€ / 50 ml.

Cougar 5-in-1 Foundation (Natural Light)

Cougarin tuotteen monikäyttöisyys oli jokseenkin hämmentävää. Tuote lupaa kunnianhimoisesti toimia peitevoiteena, meikkipohjana, sävyn korjaajana ja bronzerina. Saamani tumma sävy kuitenkin rajasi mahdollisuuksia. Totesin, että tuote voisi ajaa aurinkopuuterin asemaa meikkirutiinissani, mutta en kuitenkaan ole varma, tarttuisinko siihen usein perinteisen puuterin sijasta.

Vinkki: Jos olet contouring-meikin ystävä, Cougarin tuote saattaa olla sinulle täysosuma! Käytä levitykseen sivellintä, niin saat tasaisen lopputuloksen. Tuotteen löydät osoitteesta cougarbeautyproducts.com hintaan £5,99 / 4g.

KORRES Ginger Lime vartalovoide

Korresin ginger lime -vartalovoide on tuoksultaan iloisen kirpeä. Se levittyi sääriini helposti ja imeytyi nopeasti, jättäen kuitenkin jälkeensä hieman tahmaisen tunteen. Kaiken kaikkiaan käyttö oli kuitenkin erittäin miellyttävää. Korresin voide saa myös plussaa siitä, että se on täysin vegaaninen!

Vinkki: Saat nyt 20% alennuksen Korresin normaalihintaisista tuotteista käyttämällä Betten alekoodia! Koodi Bettebox19 on voimassa osoitteessa korres.fi heinäkuun loppuun asti. Ginger lime-vartalovoidetta saat lisää verkkokaupan lisäksi myös KORRES Lasipalatsin myymälästä, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 16,50€ / 200ml.

Compeed Rakkolaastari

Vaikka se ei olekaan boksin jännittävin tuote, en voi olla myöntämättä, että rakkolaastarille on aina käyttöä. Compeedin rakkolaastarit olen todennut hyväksi jo muutamaan otteeseen, varsinkin totuttaessani jalkoja uusiin Converseihin. Harmi kuitenkin, että laastareita tuli vaan yksi; yleensä jos yksi jalka vaivaa, niin vaivaa toinenkin.

Vinkki: Voit parantaa laastarin pysyvyyttä lämmittämällä sitä käsien välissä hieman, ennen kuin kiinnität laastarin iholle. Compeedin rakkolaastarit löytyvät Apteekeista, Sokokselta, XXL:stä, S-ryhmän kaupoista, K-ryhmän kaupoista ja Tokmannilta hintaan 7,60€.

Dermosil Summer Rain kasvonaamio & Summer Rain Aloe -geeli

Lyhytaikaistilaajat saivat tässä kuussa toisen kahdesta Dermosilin tuotteesta: Summer Rain -kasvonaamion tai Summer Rain Aloe -geelin.

Kasvonaamio on kuin harvinaisen paksu puhdistusgeeli, joka leviää kasvoille helposti, mutta on hieman sotkuinen pois pestäessä. Se tuntuu raikkaalta kuin kesäsade vaikutuksen ajan, ja voisin kuvitella tämän hemmottelevan jopa herkempää ihoa.

Aloe-geelissä minut vakuutti sen upean viilentävä vaikutus. En sitä testatessani ollut (onneksi) palanut, mutta voin vain kuvitella, minkälaista helpotusta se toisi polttelevalle iholle. Tämän pidän hyllyllä tulevia rantapäiviä varten!

Vinkki: Aloe-geelin käyttöön ei välttämättä tarvitse polttaa ihoa – Dermosilin mukaan geeli sopii hyvin myös hyönteisten puremiin! Sekä kasvonaamion että Aloe-geelin löydät osoitteesta dermosil.fi. Aloe-geeli on hinnaltaan 4,20€ / 100 ml ja kasvonaamio on 6,40€ / 40ml.

Cutrin Vieno Sensitive Volumizing Mousse

Pitkäaikaistilaajat saivat heinäkuussa Cutrinin volyymivaahdon, joka antaa hiuksille asteen enemmän ryhtiä. Normaalin muotoilutuotteen lisäksi Cutrinin vaahtoa voi myös käyttää suosiota herättäneseen Curly Girl -metodiin. Yksin käytettynä en ole varma, saiko volyymivaahto hiukseni aikaista kiharammaksi, mutta volyymia se niihin ainakin toi.

Vinkki: Käytä Cutrinin volyymivaahtoa yhdessä Curly Girl -metodiin kuuluvien pesuaineiden kanssa, niin saat luonnonkiharasi esiin. Jaamme piakkoin lisää vinkkejä Curly Girl -metodista blogissamme – pysythän kuulolla! Volyymivaahdon löydät Sokos- ja Stockmann-tavarataloista sekä kampaamoista hintaan 19,90€ / 300 ml.

Mavala Mini Color’s -minikynsilakka

Monelle tutut Mavalan kynsilakat saapuivat pitkäaikaistilaajille trooppisen kesäisissä väreissä. Omasta boksistani paljastui sininen sävy, jonka aion rohkaistua laittamaan varpaisiini tänä kesänä. Kynsilakkojen kanssa olen harmillisen arka ja nappaan aina saman pinkin sävyn; Mavalan tuote antoi hyvän mahdollisuuden astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Vinkki: Tuntuuko boksista tullut sävy yksinään liian hurjalta? Yhdistä sävy muihin kynsilakkoihin tekemällä kynsille kuvioita tai valitsemalla yhden korostuskynnen. Mavalan kynsilakat ovat hinnaltaan 5,20€/kpl ja löydät ne seuraavista myymälöistä: Sokos ja Stockmann -tavaratalot ja verkkokaupat, Kicks-myymälät, hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, Tokmanni, Minimani, Kärkkäinen, Carlson sekä kauneushoitolat.

Heinäkuun boksista löytyi myös pari pienempää testituotetta: maistiaisia Lumenen VALO-sarjasta ja Policen Shock-by-Scent -uutuustuoksu. Saatoit myös löytää boksistasi Lotuksen kostean wc-paperin, joka on helppo napata mukaan vaikka käsipyyhkeeksi mökille tai festareille.

Vinkki: Yhdistä Lumene VALO -tuotteet virkistäväksi ihonhoitorituaaliksi!
Vaihe 1. Kuori iho väsymyksen ja sameuden merkeistä C-vitamiina sisältävällä naamiolla.
Vaihe 2. Hoida kirkastavalla ja silottavalla hyaluronitiivisteellä.
Vaihe 3. Kosteuta ja viimeistele kasvoille säteilevä hehku heleyttävällä pikakaunistajalla.

Mikä oli sinun suosikkisi heinäkuun boksissa?