Bette Box elokuu kruunaa ihanan Kesäbette-sarjan tuomalla koteihin kauneusrutiinin kulmakiviä! Bokseista on jännää löytää täysin uudenlaisia tuotteita, mutta väittäisin, että on melkein jännempää löytää uusia haastajia jo käytössäoleville tuotteille. Ja näitä haastajia elokuun boksi olikin pullollaan.

Otin elokuun klassikkotuotteet mukaan loppukesän menoihin. Miten ne suoriutuivat? Varastiko yksikään valtaistuinta nykyisiltä lemppareiltani?

The Solution TM Anti-Wrinkle Collagen

Oslo Skin Lab lupaa tuoda kauneutta ulos sisältäpäin. Kollageenivalmiste lisää ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä. Betten testiannos auttaa pääsemään mukaan fiilikseen: miltä tällaisen ravintolisän käyttö tuntuu? Jaksaisiko sitä syödä kauemminkin? Maunsa puolesta The Solution on ainakin helppo pitää osana rutiinia.

Vinkki: Glitz & Glamin Minna on tehnyt kattavan kirjoituksen omasta, pidemmästä testijaksostaan Oslo Skin Labin tuotteilla. Jos kiinnostuit kollageenin käytöstä, käy tsekkaamassa! Kollageenivalmisteen löydät osoitteesta osloskinlab.fi hintaan 35,70€ / 70g. Muista myös hyödyntää BETTE-etukoodi!

Cien Eyeliner Pen-rajauskynä tai Cien Liquid Eyeliner-silmänrajauskynä

Rajaustuotteesta liikkui pari variaatiota: saatoit saada joko nestemäisen rajauksen tai kynän, ja sävykin saattoi olla musta tai ruskea. Molemmat rajaustuotteet olivat mielestäni keskivertoa parempia. Rajaus pysyy luomella päivän ajan eikä tuhri. Ruskea sävy yllätti; tykkäsin siitä enemmän kuin olisin uskonut! Lopputulos on tumma, mutta ei kenties yhtä raju kuin mustalla piirrettynä.

Vinkki: Tiesitkö, että voit käyttää rajauskynää smokey-silmämeikin luomiseen? Piirrä rajaus silmän yläreunaan, ja hyvin kevyesti alaripsien tyveen. Blendaa rajaus pumpulipuikolla, ja tarvittaessa täydennä look tummalla luomivärillä. Cien-rajauskynät löydät kaikista Suomen Lidl-myymälöistä hintaan 2,99€/kpl.

Sweety Signature -Sivellin

Sweetyn meikkisiveltimiä oli liikkeellä aikamoinen kattaus. Minkä niistä sait? Itse testasin poskipunasivellintä. Sivellin oli ihanan pehmeä verrattuna kabuki-harjaan, jota normaalisti käytän. Pisteitä se saa myös tyylikkyydestään.

Vinkki: Jäikö mietityttämään, mihin saamaasi sivellintä kuuluisi käyttää? Käy kurkistamassa koko kattaus ja löydä omasi täältä! Sweety-siveltimet ovat saatavilla samaisessa paikassa, eli osoitteessa sweety.fi seuraavin hinnoin:

Smokey Eyes Brush luomivärisivellin – Ovh. 8,90€
Eye Shader Brush luomivärisivellin, S – Ovh: 10,90€
Flat Shader Brush luomivärisivellin – Ovh: 9,90€
Blending Brush häivytyssivellin – Ovh: 9,90€
Eye Shader Brush luomivärisivellin, L – Ovh: 12,90€
Highlighter brush korostussivellin – Ovh: 16,90€
Foundation Brush meikkivoidesivellin – Ovh: 18,90€
Countour Brush contouring sivellin – Ovh: 17,90€
Blush Brush poskipunasivellin – Ovh: 17,90€
Powder Brush puuterisivellin – Ovh: 19,90€

 

Vichy Dermablend SOS Cover Stick

Alle 35-vuotiaille tullut Vichyn peitevoide ei pelleile; tuote tulee käyttöoppaan kanssa ja tekee vaikuttavan lopputuloksen. Peittävyys on tässä huipussaan, mutta esimerkiksi silmänympärysalueella kannattaa olla tarkkana. Tuote saattaa tuoda sinne ilmestyviä juonteita esiin hieman toivottua enemmän.

Vinkki: Muistathan levittää meikkivoiteen ennen peitepuikon käyttöä! Näin näet paremmin, mitkä alueet oikeasti kaipaavat peitevoidetta, etkä tuhlaa ylimääräistä tuotetta. Vichy Dermablendin SOS-peitepuikko on hinnaltaan 18€ / 4,5g. Löydät sen Yliopiston apteekista, Apteekkiplussasta ja Yliopiston verkkoapteekista.

Looks by Cailap -hiusharja, tiheäpiikkinen

Yli 35-vuotiaiden versio boksista tarjosi rahkeita hiustenhoitoon, jonka keskiössä on luonnollisesti hyvä hiusharja. Looks by Cailapin versio tekee tehtävänsä. Harja lupaa selvittää takut hellävaraisesti ja sopii kaikille hiustyypeille. Toisin kuin monista muista kauneustuotteista, hiusharjoista on jokseenkin vaikea huomata käyttöeroja. Näkisin kuitenkin, että tähän voisi tarttua toisenkin kerran.

Vinkki: Myös hiusharja kaipaa puhdistusta. Harjan puhdistus onnistuu helposti upottamalla harjan shampoiseen veteen ja antamalla sen istua siellä tovin ennen viruttamista. Looks by Cailap -hiusharja on hinnaltaan 7,90€ ja on saatavilla hyvin varustelluista marketeista ja tavarataloista kautta maan, mm. Sokos, Tokmanni.

Biozell Professional Super Strong Hairspray 100 ml

Yli 35-vuotiaat saivat bokseistaan myös Biozellin hiuslakan, joka lupaa vahvaa pitoa ja kaunista kiiltoa. Lakka tuntui käytössä erittäin toimivalta, ja saa myös lisäpisteitä UV- ja kosteussuojasta. Hiukset eivät tuntuneet yhtä pörröisiltä kuin monien muiden lakkojen käsittelyssä.

Vinkki: Hiuslakka on oikea MacGyver-tuote! Voit käyttää sitä mm. kulmakarvojen siistimiseen, vaatteiden sähköisyyden vähentämiseen ja jopa kukkakimpun eliniän pidentämiseen! Lisää Biozellin lakkaa saat hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 5,70€ – 6,50€ (myyntipaikasta riippuen).

Boksista sait myös Replay Tank Custom Eau de Toilette for Her-hajuvesinäytteen, joka on hurjan kukkainen ja tyttömäinen. Mukana on muun muuassa omenasorbettia, hunajaa ja jasminia. Tuoksu ei ehkä täsmää täysin omaa makuani, mutta en toisaalta voisi kuvitella parempaa vaihtoehtoa viimeisten kesäpäivien viettoon. Loppukesän reissuihinkin tästä saa kätevää matkaseuraa.

Elokuun Bette Box ja Kesäbette-sarja on nyt tutkittu! Omiksi suosikeiksini nousi tältä kesältä Avenen kasvovesi, Cien-rajauskynä ja Korresin vartalovoide. Mikä oli sinun lempparisi Kesäbette-sarjasta?