Tule seuraamaan ekaa live lähetystä Emma-gaalaan valmistautumisesta!

Pääsemme lauantaina 4.2. seuraamaan Emma-gaalaan valmistautumista, kun vierailemme Beauty By VALO -kauneusstudiolla kurkistamassa, miten ammattilaisten käsissä syntyy upea gaalalookki! Kenen gaalavieraan lookin valmistautumista pääsemme seuraamaan, se jääköön yllätykseksi. 😉 Live lähetystä pääset seuramaan tykkäämällä Bette Beautyn Facebook-sivuista tästä.  Nyt Beauty By VALOn upeat naiset kertovat hieman itsestään.

 

ANNIKA TUKIAINEN

”Hei olen Annika, 30-vuotias kampaaja Helsingistä! Olen ollut kampaajana 11 vuotta, yrittäjänä 8 vuotta ja oma liike Beauty By VALO on ollut nyt vuoden toiminnassa.

Vietin yläasteen TET-jakson kampaamossa, ja innostuin ammatista. Lähdinkin 16-vuotiaana opiskelemaan hiusalaa ammattikouluun!

Työpäiväni ovat ihan parhaita, palvelen noin 4-7 asiakasta päivässä. Mukaan mahtuu värjäyksiä, leikkauksia ja pidennyksiä – niistä päiväni koostuu. Parasta työssäni on, kun saa olla luova ja kokeilla aina uusia juttuja hiuksiin sekä tutustua päivittäin uusiin ihmisiin. Asiakkaan tyytyväisyys ja ilo on aina ihana ottaa vastaan. Inspiraatiota ammennan seuraamalla ahkerasti Pinterestiä ja Instagramia.  Ulkomaalaisilta hiusguruilta saan superpaljon ideoita! 🙂

Kolme parasta vinkkiäni arkikampaukseen
1. Merisuolasuihke
2. Löysät letit yöksi, aamulla täydellinen surffikihara
3. Kuivashampoo

Hiustrendit 2017
-Kasari is back!
-Tiukat kiharat
-Kireät ponnarit
-Kerrostusta hiuksiin + otsatukka,
-Kaunista hehkua hiuksiin saa, kun hiusväreihin lisätään erilaisia punaisen sävyjä: kanerva, persikka, ruusu

Tervetuloa Studio By VALOon! 🙂

 

Mira Björkskog

”Moi! Olen Mira ja ammatiltani Teatterimaskeeraaja, meikkaaja, kosmetologi, ripsiteknikko sekä Microblading 3D -kulmateknikko. Kauneusala on jo pienestä tytöstä asti kiehtonut minua. lukion jälkeen mietin mitä haluaisin alkaa ”isona” tekemään, ja suurin intohimoni oli kauneus, joten siitä lähtien olen tehnyt kauneusalan töitä. Parasta työssäni on ehdottomasti asiakkaat. Saan joka päivä viettää liikkeessäni aikaa tehden työtä jota rakastan ja höpötellä asiakkaiden kanssa. 🙂

Monesti ihmiset eivät uskalla käyttää meikkiä tarpeeksi rohkeasti, ja monet ovat jumittuneet siihen yhteen ”perus meikkilookkiin”, joka saattaa olla melko arkinen. Miksei joka päivä voisi näyttää upealta käyttämällä rohkeammin meikkiä?

3 parasta vinkkiäni arkimeikkiin
1.Satsaa meikkivoiteeseen ja puuteriin, jotka sopivat ihollesi (älä unohda varjostuksia).
2.Huolitellut ja siistit kulmat tuovat kehykset kasvoillesi
3.Käytä rohkeasti huulipunaa

Kuumimmat meikkitrendit 2017
-Glitter (luomiin,kasvoille,huuliin)
-Kevään silmämeikki on värikäs! ( kasarilook)
-Kirkkaat huulipunat
-Mattapintaiset huulipunat
-Myös nude meikki jatkaa vahvasti tänäkin keväänä

Nähdään! :)”

 

Tässä taidonnäytteitä Beauty By VALOn naisilta:

 

Tule tykkämään Bette Beautystä Facebookkiin ja pääset seuraamaan, kun ammattilaiset loihtivat asiakkaastaan Emma-gaalaan gaalaprinsessan. Voit livelähetyksen aikana esittää kysymyksiä meikkaamiseen ja hiusten laittoon liittyen!

-Sofia