Maaliskuun boxi täytettiin bloggaajien lemppareilla. Seuraavaksi suosikkituotteestaan kertoo Bebe au Lait -blogin Iina, jonka salainen ase Vichy IDEALIA Skin Sleep Yövoide löytyi myös boxeista. Yövoide on kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. Voide auttaa ihoa palautumaan yön aikana tehden ihon laadusta paremman. Tutustu Iinaan aikaisemmasta postauksestamme täältä. Ja sitten päästetään Iina ääneen. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Bebe au Lait ♥ VICHY

Hyvällä meikkipohjalla voi huijata, mutta eikö olisi ihana, kun voisi levittää kasvoille vain ohuen kerroksen BB-voidetta ja tuntea itsensä itsevarmaksi? Hyvä alku on panostaa kosmetiikkaansa. Ammattilaiset neuvovat usein, että jos tahtoo pihistää kosmetiikassa, kannattaa se tehdä värikosmetiikan kohdalla eikä niiden tuotteiden, jotka ovat iholla pidempään. Vichyn hypoallergeeninen Idéalia-tuotesarja on myynnissä ainoastaan apteekeissa, mikä lisää ainakin minun luottamustani merkin tuotteita kohtaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miksi Skin Sleep on suosikkini?

Vichy IDEALIA Skin Sleep -yövoide on koostumukseltaan kevyen geelimäinen ja se imeytyy nopeasti tuntuen silti iholla ravitsevalta. Iho tuntuu aamulla todella pehmoiselta. Voide imeytyy supernopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Vaaleanpunaisesta purkista tulee tietysti iso plussa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihonhoitorutiinini

Päivän aikana ehdin tuskin peiliin katsoa tai edes miettiä ulkonäköäni, joten seuraavan kerran voin panostaa itseeni vasta illansuussa tai myöhään illalla, kun olen menossa nukkumaan. Pojan nukahdettua pesen meikit pois ja rauhallisina iltoina levitän kasvoilleni kosteuttavan naamion tai hoitoseerumin. Olen opetellut uutta rutiinia ja keskityn nykyään levittämään yövoiteen ihan kunnolla iholleni sen sijaan, että vain lätkäisen sen kasvoille ja annan imeytyä. Tämän yövoiteen pahvipakkauksessa on itse asiassa hierontaohje voiteen levittämiseen. Ohjeen avulla pintaverenkierto aktivoituu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Tämä kannattaisi jokaisen “silmäpussiäidin” opetella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Iina”

Voiteiden levittämisessä on alettu korostamaan myös levitystavan tärkeyttä, jotta tuotteista saa kaikki tehot irti. Kasvojen alueilla voi käyttää hitaita pyöriviä liikkeitä ja ihon taputtelua. Jos voiteen jaksaa hieroa kasvoihin, eron huomaa nopeasti. Kokeile vaikka vain toiselle puolen kasvoja ja vertaa eroa! Löytyykö sinulta takataskustasi hyväksi havaittuja vinkkejä kasvovoiteiden levittämiseen?

– Sofia