Beautyblenderin ja sen kaltaisten muiden meikkisienten voisi jo sanoa olevan klassikko meikin levitykseen, ja vaikka samaan tehtävään on kokeiltu kaikkea keitetystä kananmunasta ja tamponeista muihin yhtä hulluihin asioihin, ei Beautyblenderiä tunnu voittavan mikään. Nämä meikkisienet antavat mitä parhaan ja unelmantasaisen lopputuloksen, mutta yksi asia niissä ei ehkä ole niin ihanaa: puhdistaminen. Beautyblenderin puhdistaminen ei takuulla ole kenenkään suosikkihommaa, sillä kaikki kasteltavat sienet täytyisi puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen, mikä voi käydä rasittavaksi.
Ratkaisu tähän ongelmaan on kuitenkin täällä! Twitter-käyttäjä @2Cchiinzzz jakoi twitterissään niksin Beautyblenderin puhdistukseen, joka on nopea ja yksinkertainen, mutta tehokas tapa puhdistaa kaikenlaiset meikkisienet!

Hän neuvoo sekoittamaan kuppiin kuumaa vettä ja Fairy-tiskinpesuainetta, johon likainen meikkisieni laitetaan. Sen jälkeen kuppi laitetaan mikroon 1 minuutiksi, jonka jälkeen sen annetaan jäähtyä ennen sienen huuhtelua. Meikkivoiteen pitäisi olla lähtenyt sienestä täysin, kuten bakteerienkin, ja sienesi on kuin uusi! Postaus on tähän mennessä saanut jo huimat 30 000 tykkäystä ja 10 000 retwiittausta, ja muut käyttäjät ovat twiitanneet omia tuloksiaan kokeiltuaan niksiä.

Beautyblenderin puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kokeilisitko tätä niksiä itse?

Ethän vahingossa tee näitä virheitä beauty blenderilläsi?

 

Lähde: Popsugar