Hemmottele ja suojaa ihoasi auringossa arganöljyllä

Moroccanoil on tullut tutuksi ylellistä ja ravitsevaa arganöljyä sisältävistä hiustenhoito ja -muotoilutuotteistaan.  Suuren kysynnän vuoksi Moroccanoil lanseerasi myös täydellisen vartalotuotteiden linjan, Moroccanoil Bodyn. Välimerestä, sen hiekasta, tuulesta ja tuoksuista inspiraationsa saanut Body-sarja hemmottelee koko vartaloa jätäen ihon kosteutetuksi ja vastustamattoman kauniiksi. Body-sarja on täydentynyt aurinkotuotteilla, joilla suojaat ja hoidat ihoasi aurinkoisina päivinä. Jos etsit poikkeavia aurinkosuojatuotteita, tässä sinulle ylellinen ja hemmotteleva sarja, johon kannattaa tutustua!

MOROCCANOIL BODY Sun Oil SPF 15 Aurinkoöljy antaa kevyen aurinkosuojan samalla edesauttaen rusketuksen muodostumista. Arganöljyä ja E-vitamiinia sisältävä koostumus suojaa ja ravitsee ihoa. Koska tuote antaa aurinkosuojan noin 80 minuutiksi, öljyä tulee lisätä iholle säännöllisesti. Monoïlle tuoksuvaa öljyä kuitenkin levittää vartalolleen mielellään reilu tunnin välein, sillä huumaavaa tuoksu ja nopeasti imeytyvä koostumus ovat koukuttava yhdistelmä.

MOROCCANOIL BODY After Sun Milk on THE tuote paahteisen auringossa vietetyn päivän päätteeksi. Kevyt ja nopeasti imeytyvä maitomainen voide levitetään vartalolle auringonoton jälkeen rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Kyseinen after sun -tuote lisäksi pidentää auringon luomaa hehkua ihollasi.

MOROCCANOIL BODY Face Lotion SPF 30 auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA/UVB- säteiltä. Ilmavan kevyt ja nopeasti imeytyvä kasvovoide kosteuttaa ja suojaa ihoasi. Arganöljyä ja tehokasta antioksidanttista hedelmäyhdistettä sisältävää voidetta voi käyttää ohuesti levitettynä meikin alla tai runsaasti levitettynä aurinkosuojana. Puolimattainen lopputulos jätää ihon terveen näköiseksi.

MOROCCANOIL BODY Lip Balm SPF 20 kosteuttaa kuivia ja rohtuneita huulia sekä suojaa auringon UVB-säteiltä. Hemmottele huuliasi arganöljyä ja karitevoita sisältävällä huulivoiteella, joka jättää huulillesi kauniin hohteen. Tuoksuu hienoisesti minttuteelle!

Fiilikset tuotteista

Vihdoinkin aurinkotuotesarja, joka tuoksuu herkulliselle! Ihastusta herätti välittömästi sarjan aurinkoöljy, joka on suihkepullossa! Tuotetta on helppo suihkia iholle, se leviää helposti ja jättää ihon kauniin hehkuvaksi. Öljysuihke tuoksuu ihanan makealle, samalle kuin mm. merkin hiusöljy. Tätä tuotetta haluat käyttää jatkuvasti vartalolle, sillä tuote vakuuttaa tehokkuudellaan heti ekalla käyttökerralla. Tuotteen antama SPF 15 tekee tuotteesta ihanan kesätuotteen ja aurinkosuojakerroin riittää suojaamaan loppupäivän auringolta. Tämä tuote matkaa mukana koko kesän!

Kaikille tuotteille yhteistä on niiden miellyttävät tuoksut, kevyet koostumukset ja se tunne, minkä ne jättävät iholle. Näitä tuotteita käyttää erittäin mielellään vaikka aurinko ei paistaisikaan! Sarjan huulivoiteella täytyy antaa erityismaininta sen tehokkaasta kosteutusvoimasta. Jo parin käyttökerran jälkeen huulet tuntuvat hoidetuilta.

Tuotteita saatavilla mm. verkkokaupasta.