Aina välillä kysymme toiveita sisällöistä ja saamme paljon ehdotuksia myös yksityisesti. Yksi toivotuimmista meikkitutoriaaleista on ollut arkimeikki silmälasien käyttäjille. Silmälasit asettavat omat haasteensa silmämeikille, sillä linssien teho ja sankojen tyyli vaikuttavat silmien näkyvyyteen. Vaikka lasit rajaavat  kasvoja ja tuovat niille ilmettä, silmät on haastavaa saada erottumaan lasien takaa.

Silmälasit syövät meikkiä, joten jos haluaa luonnollisen lopputuloksen, meikkiä pitää lisätä hieman rohkeammin. Videolla bloggaaja Hannamaria-blogin Hanna kertoo, mitä kannattaa huomioida silmämeikkiä tehdessä ja millä keinoin silmät saa korostumaan luonnollisesti lasien takaa.

Katso videolta vinkit, joilla saat näyttävän katseen lasien takaa! Tämä arkimeikki sopii myös muille vaihtelua kaipaaville. 😉

 

Hannan tärpit silmämeikkiin:

-pohjusta luomet luomivärinpohjustusvoiteella – näin luomiväri pysyy paikoillaan koko päivän

-varjosta silmiä, jotta ne erottuvat lasien takaa (katso vinkit videolta)

-tuo valoa kohtiin, joihin lasit luovat varjoja

Jos sinulla on rasvoittuva nenänalueen iho, ja lasit tupaavat valumaan pitkin päivää edes takaisin nenänvartta pitkin, tutustu tuotevinkkiin jota sinun kannattaa käyttää nenällä ennen meikkivoiteen levitystä, jotta meikki pysyy paikoillaan vaikka lasit eivät.