Kuullessamme, että Alterna on tulossa mukaan boxiin, olimme koko tiimi innoissamme. Kehuttu, kaunis ja erittäin eksklusiivinen hiustuotemerkki on kiinnostava uusi tuttavuus. Alterna on yksi hiusalan edelläkävijäbrändi ja markkinoidemme ehkäpä ylellisin hiustenhoitosarja. Amerikkalainen Alterna on ollut maailman huippulaatuisten hiustuotteiden edelläkävijä ja valmistaja jo vuodesta 1997. Brändin tuotteet tarjoavat ylellisen vaihtoehdon hiustenhoidolle luotettavilla tuotteilla.

Alternan tuotteet on valmistettu puhtaista ja arvokkaista raaka-aineista, jotka antavat hiuksille näkyviä tuloksia. Alternalle on myös yhtä tärkeää se mitä tuotteista jätetään pois, kuin se mitä tuotteisiin lisätään. Alternan tuotteet eivät sisällä mm. parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja, mineraaliöljyjä ja dea:ta.

”Välitämme kauneudesta, terveydestä, ympäristöstä ja paikallisista yhteisöistä. Missä suinkin mahdollista, käytämme luonnollisia ja uudistuvia raaka-aineita, kierrätettävää muovia ja paperia. Olemme sitoutuneita säästämään luontoa, uusiokäyttämään, kierrättämään, emmekä koskaan tee eläinkokeita.” -Alterna

Hiuksia ja aisteja hemmotteleva kokemus

Toukokuun Bette Boxissa osa tilaajista pääsi testaamaan Alterna Caviar Anti-Aging -sarjan CC-voidetta (vaihtoehtoinen tuote L’Anzalta). Anti-aging-sarjan tuotteet sopivat nimestään huolimatta kaikille hiustyypeille. Tuotteet tuovat ihonhoidon tiedettä hiuksille tarjoten tehokkaat ainesosat vahvistamaan, tuomaan kiiltoa ja hoitamaan hiuksia. Tuotteet sisältävät ylellistä Caviar-uutetta, C-vitamiinia ja meren kasveja, jotka yhdessä kosteuttavat ja ravitsevat kuivia ja katkeilevia hiuksia.

Alterna hiustenhoito

CC-voide on tehokas pakkaus, joka hemmottelee hiuksia 10:llä eri ominaisuudella tuoden hiuksiin kosteutta, kiiltoa, sileyttä, pehmeyttä, UV-suojan, halittavuutta, vahvuutta, lämpösuojan, kevyttä pitoa ja suojan hiusten katkeilua vastaan. Voidetta voi käyttää kosteisiin hiuksiin intensiivisemmän vaikutuksen saamiseksi tai kuiviin hiuksiin tuomaan lisää upeutta. Kosteuttavan vaikutuksen huomaa heti, kun tuotetta lisää kuiviin ja sähköisiin hiuksiin – hiukset siloavat ja pysyvät sähköistymättä koko päivän!

 

alterna hair

Caviar-sarjan Replenishing Moisture Shampoo & Conditioner  palauttavat hiuksiin kosteutta suojaten hiuksia värin haalistumiselta, muotoilun rasituksilta ja tulevilta vaurioilta. Jos sinulla on kuivat ja hauraat hiukset, tämä kaksikko voi olla pelastuksesi! Tuotteiden kermainen koostumus on riittoisaa ja puhdistaa hiukset kertapesulla. Hiukset eivät föönaamisen yhteydessä sähköisty ja ovat huomattavasti sileämmät ja kiiltävämmät.

 

alterna overnight

Ylellinen Overnight Hair Rescue on yön yli vaikuttamaan jätettävä naamio – tuttu ihonhoidon puolelta! Naamio levitetään kuiviin hiuksiin tarvittaviin kohtiin. Yön aikana hoitavat ainesosat imeytyvät syvälle hiukseen korjaten ja raviten kuivaa, vaurioitunutta hiusta yöunien aikana. Aamulla naamio pestään pois hiuksista.

Caviar-sarjan tuotteet ovat hiustenhoidon luksusta. Tuotteet hipovat täydellisyyttä tuotteiden pakkauksista, koostumukseen, riittoisuuteen, helppouteen, tuoksuun ja lopputulokseen asti. Tuotteet tuntuvat ylellisiltä ja todella lunastavat lupauksensa! Jos et ole vielä kokeillut CC-voidetta, kipin kapin testaamaan!

Voita Alternan hemmotteleva matkasetti!

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä matkaan näiden hiustenhoidon ferrareiden kanssa. Kerro, millainen olisi yllellinen kesäpäiväsi ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa kuvan tuotepaketin. Arvomme 3 Alternan matkasettiä + täysikokoisen CC-voiteen + meikkipussukan! Arvonta päättyy 29.5.2017.

-Sofia