Kasvoille liimaillaan vaikka mitä erikoisuuksia meikkitaiteen ja kauneuden nimissä, ja tämän seuraavan ilmiön täytyy olla niistä ehdoton suosikkimme, nimittäin aidot kukat silmämeikissä!

Jos aidot kukat kynsillä veivät sinut mennessään, valmistaudu rakastumaan tämän 19-vuotiaan meikkitaiteilijan kukkaluomuksiin silmäluomilla. Ellie Costello, (@makeupisart_x) on brittiläinen MACilla työskentelevä meikkitaiteilija, joka on jakanut Instagramiin toinen toistaan upeampia meikkilookkeja, joissa hän käyttää aitoja kukkia. Ellie on käyttänyt teoksissaan kaikkea ruusun terälehdistä lemmikeihin, ja hän on jopa luonut tekoripset kukan terälehdistä ultimaattisen kukkaistyttölookin saavuttamiseksi. Nämä meikkitaideteokset, jotka ovat kuin puutarha kasvoillasi, eivät ehkä aivan sovi jokapäiväiseen meikkiin, mutta ne ovat silti kerrassaan upeita ja tuovat mukanaan lähtemättömän kevätfiiliksen. Aidot kukat silmämeikissä voisivatkin ehkä olla täydellinen lookki kesän festareille ja juhliin!

Katso alta mielettömän upeat, kuin suoraan sadusta olevat kukkaisprinsessamaiset silmämeikit, jotka ovat ihastuttaneet Instagramissa!

 

Kurkkaa myös toinen kukkavillitys: Instagram-käyttäjät ovat ihastuneet tähän naiseen, joka käyttää kampauksissaan runsaasti kukkia – 6 kuvaa

 

Lähde: Marie Claire