Moikka ystävät,

oletteko jo ehtineet testailemaan kesäkuun boxista löytynyttä Acon sävyttävää tuotetta?Pääsimme iloksemme tiimin kanssa testaamaan myös muita ihania Acon aurinkotuotteita. Acon valikoima on myynnissä apteekeissa ja tuotteita löytyy koko perheelle niin kasvoille kuin vartalollekin. Nyt kesästä voi tulla superaurinkoinen, sillä suojaus on varmuudella hoidettuna!

Koska kasvot ovat jatkuvasti alttiina UV-säteille erityisesti keväällä ja kesällä, voi jatkuva altistus johtaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Siksi Aco asettaa erityisen suuret vaatimukset kasvoille suunnitelluille aurinkotuotteille. Kosteuttavat aurinkovoiteet imeytyvät helposti ihoon tahraamatta. Ne sisältävät antioksidantteja, jotka antavat tehokasta suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Kaikki kasvoille tarkoitetut aurinkotuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, alkoholittomia ja erittäin vedenkestäviä. Vautsi – näitä oli päästävä testaamaan, mietin itsekseni ja valkkasin kiinnostavimman päältä. Valitsin itselleni kasvoille tarkoitetun, erittäin korkealla, välittömällä ja tehokkaalla suojalla varustetun Hydrating Face Sun Cream SPF 50+ aurinkosuojavoiteen. Voide imeytyi helposti, eikä jättänyt tahmeaa tai rasvaista tunnetta, niin kuin monet muut erittäin korkean suojan omaavat aurinkovoiteet. Voide sisältää korotetun UVA-suojan, mikä vahvistaa suojaa aurinkoherkälle iholle. E-vitamiini antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Tästä tuli uusi lemppari, sillä voide tuntui huippukevyeltä!

aco_sun_cream_50spf_

Emilia testasi kasvoille tarkoitetun Nourishing Sun Cream SPF 30 voiteen ja vartalolle Ultra Light Sun Spray SPF 30. Molemmat tuotteet oli hänelle entuudestaan tuttuja ja hän otti ne mukaan juuri alkaneelle etelän lomareissulle. Emilialla on ollut tapana käyttää alkukesästä korkeampaa suojakerrointa ja rusketuksen myötä hieman keventää suojakertoimen määrää. Nämä ovat juuri sopivat kesän ensimmäiselle reissulle ja loppukesästä hänelle riittää kerroin 20. Hän pyrkii aina lisäämään aurinkosuojan jo aamusta, jotta se varmasti ehtii imeytyä. Näiden tuotteiden kanssa lyhyempikin aika riittää ja vaatteet voi heittää päälle oikeastaan heti, sillä ne imeytyvät nopeasti.

aco_sun_cream_20spfaco_sun_spray_30spf

Sofia testasi Sun Body Spray Active SPF 20 vartalolle tarkoitettua suihketta. Tuote on kehitetty vauhdikkaaseen menoon ja sen luvataan kestävä erittäin hyvin vettä ja hikeä. Vielä näin alkukesästä ei olla paljoa päästy hikoilemaan tai uimaan, mutta tuotetta on helppo ja nopea käyttää. Sofia kertoo käyttävänsä ainoastaan suihkutettavia aurinkotuotteita. Voide tulee suuttimesta hienojakoisena suihkeena. Yllätykseksi voide tosiaan toimii kaikissa asennoissa, eikä suutin pääse tukkeutumaan. Koostumus tuoksuu miedolle, mistä plussapisteitä ropisee – tästä ei löydy sellaista perinteistä ”aurinkovoidehajua”! Tuotetta levittäessä tuote imeytyy salaman nopeasti, jättäen ihon pehmeäksi. Tuntuu kuulemma ihan sille kuin tuotetta ei olisikaan – täydellistä!

aco_sun_spray_active_20spf

Tiesitkö, että Acon itseruskettava voide on yksi haetuimpia itseruskettavia Googlessa? Suosio sai Sofia mielenkiinnon heräämään ja innostumaan googlatuimman tuotteen kevyemmästä pikkusiskosta; Sun Kissed Bodylotionista. Koska Sofia omien sanojensa mukaan on todella taitamaton itseruskettajien käyttäjä, on hän tykästynyt asteittain itseruskettaviin kosteusvoiteisiin. Niissä saa levitystarkkuudessa hieman anteeksi ja ihon sävyä on helpompi säädellä käyttökertojen mukaan. Plus, jos lopputulos ei miellytä, on siitä helpompi päästä eroon. Tuote levittyi helposti ja jätti iholle ihanan kosteutetun tunteen. Pullosta ei myöskään löyhähtänyt itseruskettaville tuotteille ominaista tuoksua vaan tuoksu oli erittäin miellyttävä ja mieto. Voiteen piti antaa imeytyä muutama minuutti kauemmin kuin normaalin vartalovoiteen, mutta se ei haitannut, sillä lopputulos oli kauniin tasainen. Päivettynyt hipiä alkaa muodostua hiljalleen ja eron huomaa jo parissa tunnissa. Värin ylläpitämiseksi Sofia käyttää voidetta kaksi kertaa viikossa suihkun jälkeen. Tästä tuli Sofian uusi lemppari, jota hän ei aio vaihtaa!

aco_sun_kissed

Sitten kesän inspiroimaan arvontaan! Kerro, mikä on sinun paras kesämuistosi ja olet mukana arvonnassa! Arvomme yhden tuotepaketin, joka sisältää alla olevan kuvan tuotteet. Arvonta kestää 26.6.2016 saakka. Onnea arvontaan! EDIT 28.6.2016: Voittaja on arvottu ja tällä kertaa arpaonni suosi Sannaa. Onnea voittajalle!

aco_arvontavoitto_kuva_kesakuu2016

Hyvää juhannusta!

– Disa