Olemme innoissamme ottaneet vastaan tuttuja ja uudistuneita 90-luvun trendejä, mutta yksi ysäriklassikko, ehkä jopa ysärin ehdottomin trendi on unohtunut. Nyt lon leviämässä 90-luvun piiltotetuin kauneustrendi: hammaskorut. Jotta voit ottaa tämän tyylin haltuun, olethan valmis hymyilemään isosti!

Hampaat koristellaan pienillä koruilla, jotka ovat useimmiten hopeisia, kultaisia tai kristallisia. Koru kiinnitetään hampaaseen erikoiskiinnitteellä, joka mahdollistaa korun pysymisen hampaalla jopa vuosia. Ilmiölle on tyypillistä, että koruja on samaan aikaan useampi yhdessä tai useamaassa hampaassa. Hammaslääkärit eivät suosittele kokeilemaan korujen kiinnitystä kotona, koska tulet luultavasti vioittamaan hampaiden kiillettä. Jos mielit koristella hampaitasi, teethän sen ammattilaisella.

 

1. Trendsetter valitsee logollisen hammaskorun

tooth gem swag 💎// 24kt gold swoosh and crystal on @joytaira ✨available at GBY #silverlake

A post shared by GO BLUSH YOURSELF BEAUTY (@gby_beauty) on

2. Timantissa saa olla nyt kokoa

3. Klassinen siro timantti

4. Yhdistele rohkeasti

Tulsa special starting at $60 #ToothKandy #ToothGems #TulsaToothGems #TulsaGems

A post shared by SHINERS LA 918:562 (@shinersla) on

5. Enemmän on enemmän – valitse blingin määrä tyylisi mukaan

Tooth gems @jadorebeautyandmore only £5 for 1 £7 for 2 or £10 for 4 #toothgems #toothbling #teethwhitening

A post shared by Jadore Beauty and More (@jadorebeautyandmore) on

6. Ja koska aina joku haluaa vetää trendin överiksi

Olethan jo tietoinen myös muista tämän vuoden kuumimmista trendeistä. Oletko jo kuullut Hair Stencileistä, josta povataan kesäfestareiden halutuinta hiustrendiä? Ennen kuin festareilla astut tatuointitelttaan, kannattaa kurkata 6 vuoden 2017 tatuointitrendiä, jotta tiedät mitä pyytää – tai välttää.