Kampauksen valitseminen on kohta kaikkien kevät-kesän morsiamien mielessä. Kampaus on yksi tärkeimmistä tekijöistä kokonaislookin kannalta heti hääpuvun jälkeen. Jos haluat olla tyylillesi uskollinen ja tuntea olosi rennon juhlavaksi, unohda iän ikuinen niskanuttura ja uskalla olla erilainen! Kokosimme kahdeksan ideaa nykymorsiamille.

 

1.Putoava nuttura

Valuva nuttura tuo rentoutta häälookkiin ja on huoleton koko juhlien ajan. Sopii boheemille morsiammelle ja pukuun, jossa on avonainen selkä.

2.Matala ponnari

Sileä ja huoliteltu niskaponnari haastaa klassisen niskanutturan. Sopii modernille morsiamelle, jonka puku paljastaa olkapäät.

 

3.RaveBuns Räväyttäjälle

Jos et pysty kuvittelemaan tätä kampausta itsellesi, tämä ei ole sinua varten. Vahva ja rohkea tyyli sopii vain kantajalleen, jonka persoona ei kalpene hiusten rinnalla.

4.Kierretty leivos

Muotilavoilla paljon näkynyt uusi klasikko. Kierretty sileä nuttura sopii elegantille ja vahvalle naiselle, jonka hääpuku on koristeettoman kaunis.

5.Vahvaa ja herkkää

Edelläkävijä kietoo rentoon kampaukseen metallisia koristeita. Sopii kaikkiin hiuksiin ja tyyleihin tuomaan lisäsäröä.

6.Pienitalo preerialla

Satiini- ja kangasnauhoilla saadaan hiuksiin herkkyyttä. Yhdistä pellavamekon tai paljaiden varpaiden kanssa.

7.Yhteenpunoutuvat

Letit ovat edelleen ajankohtaisia. Pintaan punotut letit yhdistyvät niskassa ja osa hiuksista jää rennosti auki. Lisää kampaukseen pari hentoa kukkaa kruunaamaan kesäyön unelmainen lookki.

8.Leikkaus on kampaus

Piste. Ei muuta. Hyvin tehty leikkaus toimii aina kampauksena.