Vaaleat hiukset ovat upeat, ainakin ajatustasolla. Kultakutrit joutuvat kuitenkin tsemppaamaan monen ongelman kanssa. Joskus hiukset ovat liian keltaiset, joskus liian lättänät ja usein aika ohuet ja karheat. Tässä muutama muu ongelma, jotka blondit tunnistavat.

1.Hiukset rasvoittuvat hetkessä. Pesit ja föönasit kutrit aamusella ja jo iltapäivästä kaivat esiin kuivashampoon. Mitä vaaleammat hiukset sen pahempi tilanne. Onneksi tosiaan hiuspuuteria, suolasuihketta ja muuta ensiapua, ne tulevat tarpeeseen.

2. Kloorivesi ja oma kaivo, kaksi vaalean tukan vihollista. Vihreät hiukset eivät ole mitään legendaa, vaan ihan arkinen ongelma.

3. Kolmas vihollinen: kuumuus! Vaaleat hiukset ovat hauraat, joten kuumat raudat tekevät enemmän hallaa. Siispä vaaleilla on myös hurjasti enemmän kaksihaaraisia.

4. Pinkin yhdistäminen vaaleisiin hiuksiin… Pinkki on hauska väri, mutta hurjan vaikea kantaa katu-uskottavasti ilman, että joudut Barbi-vyöhykkeelle

5. Et pärjää ilman ripsiväriä. Mitä vaaleammat hiukset sitä vaaleammat ripset. Ripsiä ei oikein huomaakaan ja silmät tarvitsevat väkisinkin vähän väriä, jotta ne erottuvat kasvoista.

6. Kulmkarvat ovat olemattomat. Sama ongelma, kuin näkymättömien ripsien kanssa. Vaikka kulmat saattavat olla paksut, ne ovat hurjan vaaleat. Katseesta puuttuu särmä ja ilme ja tarvitset 7 ylimääräistä minuuttia aamuisin paikkaillakseen kulmia näkyvään kuntoon.

7. Juurikasvu ei katoa koskaan. Värjätyt blondit kutrin kärsivät ikuisesta tarpeettomuuden tunteesta. Juuret kasvavat hurjan nopeasti. Jopa luonnolliset, auringossa vaalentuneet hiukset kokevat saman, parissa viikossa tummat juuret näkyvät. Onneksi apuun tulee kuivasampoo, tyvisprayt ja liukuvärjäys.

8. Ennakkoluulot. Naurettavin ja ärsyttävin ongelma vaaleissa hiuksissa on muut ihmiset. Stereotyyppisesti sinua pidetään vähän yksinkertaisena. Ulkomailla ennakkoluulot lyövät rankasti vasten kasvoja. Myös blondivitsit alkavat olla jo vähän vanha juttu. Näissä tilanteissa voi joko heittää Einstein-hatun päähän tai pelata airhead-korttia oikein urakalla.