Harper’s Bazaar listasi vuoden 2017 tulevat hiustrendit!

1. Supersileä

Vuoden 2017 suurimpiin trendeihin ennustettu sileä ja suora hiustyyli onnistuu sinultakin, joten kaiva kaapista suoristusrauta! Tee hiuksiin keskijakaus ja ala suoristamaan. Tämä look toimii kuitenkin valitettavasti vain hyväkuntoisiin hiuksiin. Älä unohda lämpösuojasuihketta!

2. Suoristusrautalaineet

Litteät suoristusrautalaineet ovat syjäyttäneet surffilaineet. Kuten tässä nähdään Kendall Jennerillä, suoristusrautalaineet ovat hillitymmät ja vähemmän juhlavat. Tee hiuksiin lenkki työntämällä niitä ylöspäin. Saadaksesi muodon säilymään, purista lenkkiä muutaman kerran suoristusraudalla. Päästä hiusosio ja toista toiseen kohtaan. Jätä latvat suoriksi hienostuneen lopputuloksen saamiseksi.

 

3. Ultrapitkät

Superpitkät hiustenpidennykset eivät ole menossa mihinkään. Niitä on nähty jo Rihannalla, Jourdan Dunnilla ja Kardashianeilla viime kuukausien aikana. Tämä trendi on aikeissa muuttua vielä isommaksi!

 

4. Hiusten sivuheilautus

Vuoden helpoiten kopioitava hiustyyli? Hiusten sivulle heilautus. Ainoa, mitä sinun täytyy tehdä on heilauttaa hiuksesi puolelta toiselle. Tämän seurauksena saat hiuksiisi hurjasti volyymia.

5. Öljyn kiiltoa

Shay Mitchell onnistui siinä, kuin myös Gigi Hadid ja Kim Kardashian. Ja se oli myös kaikkialla kevään 2017 muotiviikoilla. Öljyisen kiiltävä tukka, joka näyttää siltä kuin se olisi litimärkä, tämä hiustrendi näyttää yhtä hyvältä myös runwayn ulkopuolella. Hiero runsas määrä hiusgeeliä latvoista keskipituuksiin saadaksesi huikean kiillon ja lisäksi myös pitoa.

6. Kultainen blondi

Yhdessä valossa se on blondi, toisessa kultaisen ruskea. Tämä muutoskykyinen hiusväritrendi on nimeltään kultainen blondi – se on täydellisen lämmin sävyinen hiusväri, joka voidaan muokata sopivaksi kaikille ihonväreille. Joten, vaikka et olisikaan koskaan miettinyt blondiksi muuttumista, tämä saattaa olla sinun vuotesi.

7. Korkea ponnari

Kerää hiuksesi ihan ylös päälaelle. Niin sileänä kuin pörröisenäkin korkea poninhäntä lisää sekä hienostuneisuutta että vaivattomuutta asukokonaisuuteen. Plussaa: mitä kireämmälle poninhännän laitat, sitä kiinteämmältä kasvosi näyttävät.

8. Ylikasvanut Shag-tukka

1970-luvun shag-tukka oli yllättävän suosittu leikkaustyyli vuonna 2016. Kerrokset ja etuhiukset kasvavat kuitenkin yli jossain vaiheessa. Vuonna 2017 näemmekin sen kauniit lopputulokset. Juuri olkapäiden yli yltävät hiukset ja keskijakauksella oleva otsatukka ovat tyyli jota kannattaa pitää tänä vuonna silmällä. Jos jotain, ainakin se on keino saada leikkaukseen ripaus shagiä.

Teksti ja kuvat: Harper’s Bazaar