Miia Magia on jakanut kauneusvinkkejä viikoittain Instagram-tilillämme (@betteboxfi). Nyt pääsemme Miian matkaan, kun hän näyttää kuinka ranskalainen manikyyri tehdään helposti kotona. Manikyyrissä on vain kuusi vaihetta, joten tämä lakkaus on helppo oppia. Jos tekee tiukkaa käydä ammattilaisella, nämä vinkit ovat arvokkaita!

 

”Pienillä yksityiskohdilla saat iloa ja jujua arkeen! Yksi omista suosikeistani on ranskalainen manikyyri pienellä tvistillä. Kynnen kärjen värin voit valita oman fiiliksesi mukaan, perinteisen vaalean sijaan voit valita vaikka dramaattisen mustan tai supertyylikkään ja klassisen kirkkaanpunaisen.

 

1.Kosteuta kädet

Ennen itse lakkausta kosteuta kätesi iho ja kynnen ympärykset kosteusvoiteella. Kosteutus kannattaa tehdä kertaalleen jo vaikka edellisenä iltana jättäen kosteusvoide vaikuttamaan yön yli. Kauniisti hoidettu ja kosteutettu iho näyttää freesiltä lakattujen kynsien rinnalla.

2. Viilaa kynnet

Viilaa kynnet omaan suosikkimuotoosi. Itse pidän eniten pyöreän luonnollisesta kärjestä, se sopii hyvin myös tähän ranskalaiseen lakkaukseen. Muistathan viilata hellästi, kyntesi eivät ole sementtiä!

 

3.Pohjusta kynnet

Pohjusta kynsi aluslakalla. Se tuo lakkaukseen pitkäkestoisuutta ja suojaa kynttä. Markkinoilla on tarjolla useita aluslakkoja, valitse juuri omille kynsillesi sopiva. Onko se suojaava, vahvistava vai kenties keltaisuutta pois häivyttävä? Anna aluslakan kuivua kunnolla ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen!

 

 

4.Lisää sapluunat

Lisää kynsitarrat helpottamaan kärjen rajauksen tekoa.

 

 

5.Lakkaa kärjet

Lakkaa kynnen kärjet valitsemallasi värillisellä lakalla. Anna lakan kuivua rauhassa ennen kuin poistat teipit!

 

 

6.Viimeistele päällyslakalla

Viimeistele lakkaus vielä päällyslakalla. Se viimeistelee lakkauksen tuoden kiiltoa ja lisää sen pitkäkestoisuutta. Voit valita päällyslakaksi myös pikakuivattajan, jonka avulla saat lakkauksen muutamaa minuuttia aikaisemmin valmiiksi!

 

Jos meinaat menettää hermosi tai perfektionistisi nostaa päätänsä, hemmottele itseäsi ja varaa ihmeessä aika koulutetulle kynsitaiteilijalle!

 

-Miia”
Jos kaipaat lisäinspiraatiota kynsien lakkailuun, kurkkaa muita kynsiaiheita lisää tästä.