Ranskalaiset naiset ovat tunnettuja kauneudestaan, joka tuntuu huokuvan heistä luonnollisesti ja vaivattomasti. Luonnollisen kauniisti hehkuva iho, paksut kulmakarvat, huolettomasti taipuilevat hiukset ja punainen huulipuna, niistä rakentuu pariisilainen tyyli. Tyylin takana on mutkaton ihonhoitofilosofia, koska juuri siitä ranskalaisuudessa on kyse – miksi tehdä asioista monimutkaisia.

Misellivesi syntyi tarpeeseen, joka johtui Ranskan kovasta hanavedestä, joka ei ole iholle hyväksi. 90-luvulta lähtien ranskalaiset naiset ovat hoitaneet kauneuttaan miselliveden voimalla. Monitoimituote puhdistaa ja kosteuttaa ihoa samalla, kun se poistaa lian ja meikin kasvoilta. Misellivesi on levinnyt ympäri maailman ja ihastuttanut käyttäjiään helppoudella ja tehokkuudellaan. Tässä muutama syy, miksi tuote ansaitsee paikkansa myös sinunn kylppärin kaapissa.

 

1. Se ei ole tavallinen putsari

Tavalliset kasvojen puhdistusaineet vaativat poishuuhtelua – misellivesi ei. Kostuta pumpulilappu misellivedellä ja poista meikki ja muu lika vain pyyhkäisemällä. Voidaan käyttää aamuin illoin.

 

2. Puolita kauneusrutiinisi

Jos elät kiireistä elämää, miselliveden käyttö nopeuttaa kauneusrutiineitasi vähentämällä yhden vaiheen aamu- ja iltarutiinistasi. Misellivedellä hoidat ihoasi ilman kompromisseja.

 

3. Sopii herkälle iholle

Koska misellivesi tuotettiin vastaukseksi Ranskan kovaan hanaveteen, se on täydellinen tuote herkkäihoisille. Hellävaraiset aineosat eivät ärsytä ihoa ja koska tuotetta ei tarvitse huuhdella vedellä, sopii tuote hyvin myös kuivaihoisille.

 

4. Korjaa karisseet meikit

Jos satut aivastamaan juuri ripsivärin levityksen jälkeen tai kissarajaukset levähtävät rajatessa, kostuta pumpulipuikon pää misellivedellä ja korjaa meikki. Toimii paljon tehokkaammin kuin oma sylki.

 

5. Matkakaveri

Jos matkatavaroiden painorajoitukset paukkuvat, pakkaa kevyemmin. Sen sijaan, että pakkaat mukaan silmämeikinpoistoaineen, kasvojen puhdistusaineen ja kasvoveden, mitä jos pakkaisit vain yhden tuotteen?