Kesällä hiusten muotoilun pitää olla huoletonta ja helppoa. Edelleen suosituin kesätyyli hiuksissa on laineet. Tyyli, jonka näemme matkakuvissa vedestä nouseella surffitytöllä. Meren suolainen vesi on tuonut auringon vaalentamiin hiuksiin luonnollisia laineita, jota saavat olla epäsymmetriset ja hieman pörröisetkin. No koska Suomessa aallot eivät nouse niin korkeiksi, että voisimme saada tuon täydellisen hiustyylin surffatessa, meidän täytyy turvautua muihin apuihin. Nimensä mukaisesti suolasuihke jäljittelee meriveden tuomaa lopputulosta. Suolasuihke antaa hiuksille tuuheutta, rakennetta ja tuo hiusten taipuisiitta esille. Suolasuihketta voi käyttää kosteisiin ja kuiviin hiuksiin kiharoiden puristeluun. Listasimme viisi todella toimivaa ja erilaista suolasuihketta, joilla hiustenlaitosta tulee todella helppoa!

Kms california hairplay sea salt spray

Suoraan Kalifornian rannoilta inspiraation saanut suihke tahtoo sinun leikittelevän hiuksillasi auronkoisena päivänä. Pidä hauskaa rakennetta antavalla suolasuihkeella, joka sopii hyvin puolipitkille ja pitkille hiuksille tuoden mahtavaa volyymia. Suihkuta tuotetta reippaasti hiuksiin ja rutistele taipuisuus esiin. Lopputulos on mattainen ja sopivan huoleton.

Schwarzkopf osis+ session label salt spray suolasuihke

Klassikkomerkin suolasuihke sopii monenlaiseen muotoiluun. Kokeile kuiviin hiuksiin korostamaan hiusten taipuisuutta tai kiharoita. Jos haluat ekstrapaksut hiukset, käytä kosteisiin hiuksiin ja föönää. Suihkauta föönauksen jälkeen vielä vähän kuiviin hiuksiin luonnollisen taipuisan lookin saamiseksi. Sopii myös surffilookkiin ja kaikille hiuksille. Erityisen hyvin tuote sopii hennoille hiuksille, sillä tuote ei tee hiuksista raskaita.

Redken Beach envy volume wave aid

Suolasuihke ilman suolaa perustuu mineraalien rakentavaan voimaan. Kokeile raikasta mineraalisuihketta mahtavien laineiden ja rantatyylien luomiseen. Sopii kaikille hiuslaaduille ja erityisen hyvin erittäin kuiville hiuksille. Tällä tuotteella et voi epäonnistua: suihkuta hiuksiin ja puristele tai kuivata diffuuserilla. Varoitus: kerran kokeiltuasi et ehkä voi elää enää ilman!

Balmain texturizing salt spray suolasuihke

Klassikkotuotteeksi noussut rakennesuihke antaa voimakasta tuuheutta ja pitoa hiuksille. Sopii sinulle, kun haluat vahvan tuotteen, joka pitää hiukset mintissä koko päivän. Käytetään föönauksen tukena tyvessä tai kuiviin hiuksiin vahvistamaan rakennetta.

 

Cutrin sensitive multispray

Tämä tuote ei ole suolasuihke, mutta antaa suolasuihkeen tapaisen lopputuloksen, mutta hieman kevyempänä. Jos kaipaat hiuksiisi kontrollia ja tuuheutta, mutta haluat hiustesi jäävän luonnollisen liikkuviksi, kokeile monitoimisuihketta. Suihketta voi käytttää kosteisiin ja kuiviin hiuksiin, föönaukseen, kampauksiin, rantalookkiin – ihan mihin vain keksit tuotetta käyttää.

 

 

Vinkki: Kokeile suihkuttaa suolasuihketta reippaasti kuiviin hiuksiin hiuksia samalla puristellen. Kostuta hiuksia osioittan hiusten tyvestä latvaan asti, puristele hiuksia kunnes hiukset alkavat taipuilla. Anna sen jälkeen kuivua vapaasti ja rantalookki on valmis. Huom, älä harjaa hiuksia!