Kesän festarisesonki on käynnistynyt. Jos olet menossa eturiviin tanssimaan suosikkiesiintyjäsi tahdissa kesäfestareille, nyt on aika suunnitella minkä featarityylin aiot ottaa haltuusi. Keräsimme viisi trendikästä tyyliä, joilla voit luoda festareille sopivan lookin kädenkäänteessä.

 

1. Kromirajaus

Festarilookki rakentuu aina yksityiskohdista, jotka kyydittävät sinut festaritunnelmaan. Helppo lisä tyyliin on erivärinen silmienrajaus, jonka voi tehdä yläluomella tai alaluomelle. Ainutlaatuisen rajauksen teet kromiteipillä. Rajaukseen sopii myös hopealiner tai värikkäät neon värit. NYXin värivalikoimasta löytyy jokaiseen makuun!

 

 

 

 

 

2. Holographiset hiukset

Hiusväreissä suurin trendi näkyy pastellin jokaisessa sävyssä. Holografiset hiukset luovat vaihtuvilla sävyillä kiiltävän eloisat hiukset, jotka kääntävät päät. Festarilookki syntyy suihkutettavilla hiusväreillä. Kokeile L’Orealin uusia suihkutettavia hiusvärejä, jotka lähtevät pesussa pois.

 

 

 

 

 

3. Kasvokoristeet

Tämän tyylin otat helpolla haltuun vaikka leirintäalueen teltassa. Tarvitset vain koristeita ja kasvoille sopivaa liimaa. Kasvokoristeet ovat persoonallisen festarikävijän valttikortti, jolla tyylisi varmasti huomataan. Kiinnitä kasvoihin koruja, tarroja, timatteja ja kukkia!

 

 

 

 

 

4. Glitter

Glitter on ehdottomasti tämän kesän kuumin trendi. Glitterillä voidaan koristella kasvot, hiukset ja vartalo. Kiinnitä glitteriä vasleiinilla tai hiusgeelillä. Lue lisää glitteristä ja inspiroidu täällä. Tilaa kesän glitterit esim. Glitternistiltä.

 

 

 

 

 

5. Neon punat

Kesällä rakastetaan väriä myös huulissa. Värikkäät ja kirkkaat neon huulipunat ihastuttavat huulilla. Kokeile suosittuja ja kestäviä Jeffree Starin huulipunia, jotka kestävät myös kesäillan suukot.

A post shared by Bette Beauty (@bettebeauty) on

Minkä festarityylin aiot toteuttaa?