Rakastatko kauniin kiiltäviä ja pehmeitä hiuksia? Niin mekin! Schwarzkopf Professional matkasi Amazoniaan virkistysmatkalle ja löysi sieltä salaisuuden, Brazilnut Oilin, jonka proteiinipitoinen koostumus tarjoaa ylellistä hoitoa hiuksille. Öljyä saadaan uuttamalla varovasti parapähkinäpuun hedelmien siemenistä laadukasta öljyä. Miksi tämä öljy on sitten niin erikoista? Tiedäthän tunteen, kun annostelet öljyä liikaa hiuksiisi ja lopputulos on latistunut? Brazilnut Oil sopii kaikille hiuslaaduille latistamatta hiuksia.  BC Oil Miracle Brazilnut Oil -tuotesarja on suunniteltu antamaan hiuksille erinomaista hoitotehoa, upeaa kiiltoa ja taipuisuutta samalla tuoden värille kaunista hehkua kuormittamatta hiuksia. Ja mikä mielenkiintoista, parapähkinäöljy on yhdistetty mikrokapsuloituun tuoksuun, jonka ansioista tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia! Tuotteet sisältävät lisäksi UV-suojan, joka auttaa suojaamaan hiuksia säilyttäen värin kirkkauden ja vähentäen hiusten vaurioitumista.

”Parapähkinäöljy tunnetaan korkeasta seleeni ja E- vitamiinipitoisuuksista, ja se tuottaa anti-oksidatiivisia sekä anti-aging ominaisuuksia, jotka auttavat torjumaan vapaita radikaaleja.  UV-suodatin suojaa hiuksia haitalliselta UV-säteilyltä, hiusten haalistumiselta sekä katkeamiselta. Lisäksi Omega 3 & 9 täyttävät hiuksen rakenteessa olevat huokoiset kohdat ja silottavat karkean hiuksen ja tuovat hiukseen kosteuttavia ominaisuuksia. ”

 

 

Testasin tuotelinjan shampoon, tehohoidon ja suihkutettavan hoitoaineen. BC Oil Miracle Brazilnut 10 suihkutettavaan hoitoaineeseen pääsimme tutustumaan helmikuun Bette Boxissa, ja tuote on tainnut nousta monien suosikiksi! Testin alussa minulla oli juuri suoravärjätyt hiukset. Väri kestää hyvänä ja kiiltävänä yleensä noin kaksi viikkoa. Hiusteni latvat tarvitsevat hoitoa, mutta tyvi ja pituudet taas kuohkeutta.  Ensivaikutelma tuotteista oli heti hyvä. Kauniit pakkaukset hivelivät silmää kylpyhuoneessa – kuin oma pieni spa! Tummanpunaiset pakkaukset kultakoristein ovat kauniit. Kaikki tuotteet tuoksuvat äärettömän hyvälle. Tuoksu tuo mieleen kesäpäivän, pähkinäjäätelön, vaniljakukan, ja yhdistelmä on todella hyvä.

Shampoo vaahtoaa mukavasti ja pesee hiukset puhtaiksi. Hiukset eivät tunnu pesun jälkeen liukkailta – mahtavaa! Kouraisen purkista tehohoitoa pituuksiin ja latvoihin. Annan vaikuttaa sen aikaa, kun pesen vartalon. Hiusnaamion koostumus on jännä: täyteläisen naamion joukossa on nimittäin kuorintarakeita! Tai siltä ne tuntuvat ja näyttävät. Naamiota voisi kenties käyttää apuna päänahan kuorintaan, onko kokemuksia? Pyyhekuivien hiusten latvoille suihkautan lopuksi sarjan  BC Oil Miracle Brazilnut 10 -hoitosuihketta, joka on ihan huippua tavaraa. Maitomainen täyteläinen suihke viimeistelee hiusten hoidon, siloittaa hiuksia, lisää kiiltoa, tuoksuu hurmaavalta ja mikä parasta, se on pakattu suihkepakkaukseen! Ei enää käsistä livenneitä öljyisiä pulloja tai tahmatassuja aamun kiireessä. Suihketta on pakkauksen ansiosta myös helppo kuljettaa mukana. Spray and go!

 

 

Ihastuin tuotteisiin, sillä ne pitivät lupauksensa. Huomattavin muutos oli hiusvärin kestossa ja hiusten kiillossa. Jo ensimmäisen käytön jälkeen hiukset olivat heti huomattavasti kiiltävämmät. Hiusväri pysyi kiiltävänä ja ”tuoreena” melkein puolet normaalia pidempään! Tuoksun kestoa hiuksissa oli vaikea seurata, sillä käytän hiuksissa paljon hajustettuja muotoilutuotteita ja hajuvettä. Täytyy kuitenkin todeta, että hiussuihke on sarjan ehdoton ykköstuote!

Sinulla on mahdollisuus päästä testamaan nämä kolme huipputuotetta! Kerro, mikä on hiuksissasi haasteellisinta ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa BC Oil Miracle Brazilnut Oil -tuotepaketin (arvo n. 50 €). Arvomme kolme tuotepakettia. Arvonta päättyy 5.3.2017. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse. Edit 6.3.2017: Voittajat ovat: Mervi, Eluna ja tiina, onnea voittajille!

-Sofia