Kun treenit on keskellä päivää tai vaikka aamulla ennen päivän askarreita tuntuu olo usein kassialmalta. Hurjasti tavaroita mukana. Päivä sujuisi helpommin jos ei tarvitsisi raahata koko omaisuutta mukanaan. Järkevän treenikassin lisäksi alla on vinkkejä tuotteista, joilla pääset arjessa vähän helpommalla. Samalla huijaat itsestäsi vähän freesimmän jos kunnolliseen suihkutteluun ei ole aikaa.

 

 1. Kuivashampoo – kaiken A ja O. Kuivashampoo on täydellinen kiireisiin hetkiin. Älä turhaan kanna shampoota ja hoitoainetta mukanasi vaan suihkauta kuivashampoota, se poistaa rasvaisuutta ja lisää volyymiä. Kun et pese hiuksia et myöskään tarvitse fööniä. Pääset treeneistä nopeammin töihin tai moikkaamaan kavereita.
 2. Dödö – jos sinulla on huoli jälkihiestä muista dödö myös treenien jälkeen!
 3. Hajusvesi – treenin jälkeen raikas tuoksu tekee hyvää! Älä raahaa koko hajuvesipulloa mukanasi vaan käytä täytettäviä matkahajuvesipulloja. Ne ovat pieniä eivätkä paina paljoa.
 4. Hiuslenkki – varmuuden vuoksi. Ne menevät joko rikki, unohtuvat, häviävät tai kaverilta puuttuu yksi. Pidä niitä kassissasi.
 5. Harja – riippuen hiusten pituudesta tarvitset harjan. Hanki pienin mahdollinen hiusharja.
 6. Puhdistusemulsio kasvoille – iho on tärkeä pitää puhtaana. Pidä mukana ainakin yksi tuote, jolla saat kasvot puhtaaksi.
 7. Puhdistuspyyhkeet – kasvoille ja vartalolle. Viimeistele pikapuhdistus näillä. Toimivat myös silloin, kun suihkutusmahdollisuutta ei ole.
 8. Kosteuttava ja sävyttävä päivävoide – kuntosalin vessa ei ehkä ole oikea paikka huolellisen pohjameikin ja varjostuksen loihtimiseen. Sävyttävä kasvovoide toimii hyvin tässä kohtaa!
 9. Hiertymälaastari – riippuen lajista ja kengistä, pidä Compeed-laastareita mukana siltä varalta, että hiertymä yllättää!
 10. Käsidesi – hikisellä salilla käy monta hikistä treenaaja. Käytä käsidesiä treenin jälkeen, varsinkin jos käytät koneita tai painoja.
 11. Huulikiilto – pieni kiilto huulille luo raikkaan ilmeen!