”Englantilainen Batiste tekee kuivashampoita suurella sydämellä. Lopputuloksena on huikea muodonmuutos, johon ei tarvita vettä. Nerokas koostumus raikastaa hiukset pesukertojen välissä sekä antaa reippaasti ryhtiä ja rakennetta latteille hiuksille. Batisten tuotteissa yhdistyvät hauskat pakkaukset ja ihanat tuoksut, joista jokainen löytää suosikkinsa.”

Maaliskuun boxiin pakattiin kuivashampoistaan tutun Batisten hieman erilainen tuote Stylist XXL Volume Spray. Ethän sotke tuotetta kuivashampooseen, sillä kyseessä on tupeeraussuihke, joka tuo hiuksiin muhkeaa runsautta. Tuotteella voi korvata tupeerauksen suihkuttamalla tuotetta tyveen pienissä osioissa. Suihke hillitsee myös kiiltoa, mutta tuuheuttava vaikutus on ihan omaa luokkaansa! Käyttämällä tuotetta hiuksesi pysyvät hyvänä useamman päivän. Kokeile suihketta lettikampauksiin tuomaan runsautta ja halittavuutta!

Tuotteen valitsi maaliskuun bloggaajaboxiin Essie’s, joka vannoo Batiste Stylist XXL Volume Spray’hin:

”Käytä lemppariani kun kaipaat hiuksillesi ilmavuutta ja nostetta. Suihkuta kuiviin hiuksiin jakaus jakaukselta, pöyhi hieman pää alsapäin ja siloittele harjalla.”

 

Haluatko nostattaa hiustenmuotoilusi uusille leveleille? Kerro, mitä hiustenmuotoilutuotteita käytät päivittäin ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi mahtavan Batiste-tuotepaketin (arvo n. 40€)! Arvomme kolme tuotepakettia. Arvonta päättyy 20.3.2017. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse. Edit 21.3.2017: voittajat ovat Heli, Sirpa ja Päivi, onnea!

-Sofia