Lyhythiuksiset: tämä on teille! Onko etsinnässä uusi kampaus kesän menoja varten? Tuliko kampaajalta mukaan kevennetty kesätukka, johon haluaisit inspiraatiota? Keräsimme yhteen lyhyiden hiuksien ihanimmat ja helpoimmat kesälookit. Etsi alta oma suosikkisi ja lähde puuhastelemaan!

1. Tuunaa perusponnari hollantilaisella letillä

Ponnarit sopivat kesähelteisiin yhtä hyvin kuin jäätelö ja aurinkorasva! Tuo perinteiseen ponnariin hieman lisämaustetta hollantilaisella letillä. Letitä ohut suortuva hiuksia keskeltä päätä, ja nappaa letti mukaan matalaan ponnariin. Hollantilainen letti on kuin normaali letti, joka letitetään alakautta. Tarkemmat ohjeet hollantilaisen letin tekoon löydät täältä.

2. Ota rennosti puolinutturalla

Bette-tiimi on edelleen sitä mieltä, että mikään ei voita sotkuista puolinutturaa. Tämä tyyli on tullut jäädäkseen! Puolinutturaan ei tarkkaa reseptiä ole: nappaa hiuksia fiiliksen mukaan ja vedä ne pään takaosaan nutturaksi. Mitä sotkuisempi, sen parempi.

3. Luo kontrastia letitetyllä sivujakauksella

Steve Granitz/ Getty Images

Kiehtovatko tutoriaalit pään ympäri kiertävistä leteistä, mutta omat hiukset eivät siihen riitä? Charlize Theron näyttää, että vaihtoehtoja löytyy! Syvä sivujakaus ja pienet letit toisella puolen päätä ovat upea kesälook, joka sopii niin rantabileisiin kuin synttärijuhliin. Letitä mielesi mukaan, ja menoksi!

4. Valmistaudu juhlaan silkkipannalla

Getty Images

Ovatko hiuksesi niin lyhyet, että pinneillä on turha edes lähteä leikkimään? Tuo ripaus glamouria silkkinauhan avulla! Kun sidot silkkinauhan pään ympärille, ylös jäävä volyymi luo illuusion kiinnitetystä juhlakampauksesta.

5. Pidä hiukset kasvoilta lettiponnarilla

Getty Images

Ei ole leikkisän kesätyylin voittanutta! Tämä helppo lettikampaus syntyy jakamalla hiukset keskeltä ja letittämällä eteen jäävät hiussuortuvat. Kokoa lopuksi lettien päät niskaan ja kiinnitä matalalla ponnarilla.

6. Tuo mukaan lisävarusteita

 

@hairinel / Instagram

Muista, että kaunis kampaus ei aina vaadi pitkää puuhastelua! Nappaa kaupasta hiuksiin kiinnitettävä yksityiskohta, kuten rusetti, kukkapanta tai pinni, ja iske se mukaan menoon. Tämän helpommaksi ei homma enää mene.

7. Testaa sliipattua ponnaria

Gareth Cattermole/ Getty Images

Sliipattu ponnari on kesän kestosuosikki kahdesta syystä: 1) sen avulla jopa lyhyet hiukset pysyvät kiinni ja 2) se on helppo tapa välttää helteiden tuomaa pörröisyyttä. Muista käyttää siloittavaa muotoiluvoidetta! Sen avulla taiot kiiltävän, lähes märän lopputuloksen.

8. Leikittele avaruusnutturoilla

Avaruusnutturat aloittelijoille? Lähde peliin mukaan vain puolilla hiuksista. Jaa hiukset keskijakaukseen ja ota kummaltakin puolelta päätä suortuva hiuksia, jotka kiepautat rentoihin nutturoihin. Loput hiuksista jäävät kehystämään kasvoja.

9. Kiharra sormin

Kuka sanoi, että lyhyitä hiuksia ei voisi kihartaa? Tuo poikatukkaan tai lyhyeen polkkatukkaan 20-luvun charmia sormikiharoilla! Sormikiharat onnistuvat näin: pyöritä hiussuortuva sormien ympärille ja kiinnitä se pinneillä. Jätä hiukset kiinni yön yli, tai föönaa hiussuortuva kuivaksi samantien. Avaa ja olet valmis!

10. Letitä merkkipäiviä varten

Päätetään listaus astetta monimutkaisemmalla kampauksella, joka on nappivalinta kesän merkkipäiviin. Uskallatko yrittää? Taio tyyli omiin hiuksiisi seuraamalla seuraavia askelia:

1.  Aseta hiukset syvään sivujakaukseen ja nappaa eteen jäävä suortuva etuhiuksia.
2. Ala letittämään hollantilaista lettiä etuhiuksiin ja vie se pään sivua pitkin taakse.
3. Tee sama toiselle puolelle päätä.
4. Tuo letit pään takana yhteen ja kiepauta auki jääneet suortuvat lettien taakse yläkautta.
5. Kiinnitä pinneillä.

Löydät tarkemmat, kuvalliset ohjeet englanniksi täältä.

 

Lähde: Byrdie, Glamour