nainen1

Kainalo on hikinen paikka! Mutta se ei ole välttämättä ainoa paikka, joka kaipaisi vähän deodoranttia. Tiedät varmasti termin tissihiki? Perinteinen antiperspirantti voi itseasiassa vähentää kitkaa, tappaa bakteereita päästä varpaisiin (varsinkin varpaissa). Alla 10 muuta paikkaa, johon dödöä voi tökkästä, kun kuumuus ottaa vallan.

Kasvoille

Puikkodeodorantin käyttäminen kasvoilla voi kuulostaa hassulta mutta tuotteen puuterimaiset ainekset auttavat pitämään kasvot mattana. Jotkut ekodeodorantit voivat sisältää mineraalisuolaa (kuten kristallia), joka auttaa kuivattamaan suurimmat finnit ja antibakteerisia aineksia, jotka vähentää tulehtuneita näppylöitä.

Kantapäihin

Saatko helposti rakkuloita? Apuun rientä antiperspirantti! Pyöräytä dödöä kantapäällä ja jalkojen sivuissa, jotta saat kerroksen liukastetta jalkoihin ja hiertäminen loppuu!

Hiusrajaan

Jos hiki valuu kasvoille treeneissä tai huikaisevissa lavaesiintymisissä, kokeile vanhaa dödökikkaa! Hiero deodoranttia hiusrajaan ja kaulan reunaan pitääksesi kasvot kuivana. Tässä vinkiksi: muista käyttää läpinäkyvää deodoranttia, valkoisesta jää vähän turhan hauskat jäljet!

Bikinirajaan

Kutiavat, punaiset näppylät bikinirajalla on asia, jolta haluat välttyä seuraavalla aurinkolomalla. Kokeile hajustamatonta deodoranttia tähän! Levitä sitä bikinirajaan välttyäksesi sisäänpäin kasvavilta karvoilta ja muulta ärsytykseltä. Muistathan, ettet käytäsamaa dödöpuikkoa, kuin kainaloissa.

Sisäreisiin

Talven keskellä on hauska päästä paikkaan, jossa voi pukea sortsit päälle! Joskus kuitenkin myös sisäreisiin tulee hiertymiä, turvotusta ja punoitusta. Vanha juoksijoiden kikka on vähentää hiertymiä levittämällä dödöä sisäreisiin!

Jalkoihin

Legginssi- ja pillifarkkuaikakautena olemme oppineet ripuilemaan itsemme kireisiin pöksyihin. Helpompi tapa pukeutua on taas tarttumalla ensiksi dödöpurkkiin! Levitä dödöä jalkoihin ja anna kuivua. Tämän jälkeen housut lipsahtavat helpommin päälle!

Polvien taakse

Kuumalla ilmalla ja varsinkin pyöräillessä tähän ongelmaan päätyy usein. Polvien takapuolet hikoilevat hurjasti. Tähänkin auttaa hipaisu dödöä!

Jalkapohjiin

Kuten kainalot, myös jalkapohjat voidaan hoitaa dödöllä. Jos tassusi hikoilevat ja haisevat, näytä niille deodoranttia. Anna jalkojen kuivua ennen kuin puet sukat päälle.

Rintojen alle

Jos pelkäät, että lempipaita saa hikitahrat ikäviin kohtiin rintojen alle, levitä deodoranttia! Deodorantti toimii samalla tavalla rintojen alla kuin kainaloissakin.

Käsiin

Onko kädet tahmaset ja hikiset? Deodorantti voisi auttaa tässäkin! Dödön levittäminen käsiin päivän aikana ei ehkä tunnu niin kivalta, joten kokeile dödön lisäämistä käsiin illalla ennen nukkumaan menoa. Tämän pitäisi auttaa hikitassuongelmassa myös päivällä.