Epätoivoiset hetket vaativat epätoivoisia tekoja. Oletko valmis kokeilemaan lähes mitä tahansa, jotta saisit tasoitettua ihoasi ja tehtyä täydellisen pohjan meikillesi? Tekisitkö mitä tahansa mattapinnan saamiseksi? Uskoisin, että vastauksesi on kyllä. Palaamme taas yhteen lempiaiheeseemme, jossa arkiset tuotteet löytävät uuden käyttötarkoituksen. Nyt inspiroidutaan hygieniatuotteista!

 

1.Deodorantti

Usko tai älä! Julkkiksia meikkaavat meikkitaiteilijat luottavat hajusteettoman antiperspirantin pohjustavaan voimaan, kun he haluavat asiakkaidensa meikin kestävän punaisella matolla moitteettomana.

2. Laksatiivit

Vessakama näyttää toimivan! Jauhomainen laksatiivi on omiaan erittäin rasvaiselle iholle, sillä tuote imee ylimääräistä rasvaisuutta, hillitsee kiiltoa ja supistaa ihohuokosia.

3. Liukuvoide

Vagisil toimii parhaiten hiivatulehduksiin, mutta tuotesisältää primereissa käytettyä silikonia, joka tasoittaa ihoa ja juonteita.

4. Aftershave

Reilu vuosi sitten somessa alkoi kuhina tämän tuotteen parissa, jonka jokainen nainen pihisti mieheltään. Aftershave balsamista tuli supersuosittu sen korkean glyseriinipitoisuuden vuoksi. Glyseriini on tehokas kosteuttaja ja luo mukavan pohjan meikille.

5. Sheivausvoide

Sheivausgeelit sisältävät usein silikoneja, jolloin ne luovat hyvän pohjan tasaiselle meikille. Iho jää myös mukavan mattaiseksi.

Näiden videoiden jälkeen et näe arkisia tuotteitasi enää samassa valossa, sillä nämähän näyttävät toimivan! Mitä tekisi mieli kokeilla? Uskallatko?